’t Jeugdhuis

Vanaf ongeveer oktober tot aan juni wordt er gemiddeld 1 activiteit per maand georganiseerd. Het Jeugdhuis is er speciaal voor iedereen vanaf groep 6 / klas 4 tot en met de eerste klas van de middelbare school. Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan deze verschillende activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen genieten al jarenlang van deze avonden.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar altijd zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen binnen het Cultureel Centrum Baarle.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten, gebruikt de leiding Ons Weekblad, worden er affiches en folders gemaakt en komt alles ook op de Facebook-pagina van het Jeugdhuis te staan.

Wanneer het een wat kleinere activiteit is, zal de entree ca. € 1,50 bedragen. Bij grotere activiteiten ligt de prijs een beetje in verhouding tot wat we gaan doen.

Zit jij in de leeftijdsgroep waarvoor het Jeugdhuis zijn activiteiten organiseert en wil je ook wel eens zo’n avond mee maken?
Zorg dan dat je op de hoogte bent van de volgende activiteit (bijvoorbeeld via de nieuwsbrief) en kom gewoon een langs.

Informatie voor deelnemers

Party @ the pool, vrijdag 5 december

Ook in 2018 gaat het Jeugdwerk onder de naam ‘t Jeugdhuis weer verschillende activiteiten organiseren. Deze activiteiten zijn er speciaal voor de jeugd van Baarle en omgeving vanaf groep 6 / klas 4 tot en met de eerste klas  van de middelbare school. Als eerste activiteit van dit nieuwe jaar gaan we op vrijdag 5 januari met ‘t Jeugdhuis zwemmen in het Subtropisch zwemparadijs Het Vennenbos in Hapert. Dit is een super leuk zwembad met verschillende glijbanen, golf slagbad, wildwaterbaan en nog veel meer. Wil je eens kijken hoe het zwembad er precies uitziet, kijk dan eens op de site van Landal Vennenbos. Van al dat zwemmen krijgt iedereen natuurlijk wat dorst en misschien wel wat honger. Wil jij die dorst en honger tegen gaan, zorg dan dat je wat geld bij hebt zodat je na het zwemmen iets kunt kopen.

In het kort

Wat: Party at the pool
Wanneer: vrijdagavond 5 januari 2018
Tijd: 17.15 uur verzamelen in onze Jeugdhuislokalen, stipt om 17.30 uur vertrek richting Hapert. We verwachten rond 22:30 uur terug in Baarle te zijn.
Kosten: € 4,50.

Groetjes en tot vrijdag 5 januari a.s.

De leiding van Jeugdhuis

Inschrijven

Inschrijven kan via het de volgende link: https://goo.gl/forms/as79JaJHVrBmFDqh2

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

Tijdens het winterseizoen wordt voor de bovenbouw van de basisschool regelmatig een activiteit georganiseerd. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteedt aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat men aanwezig is bij het programma.

Volg ons op Facebook