Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven als leiding. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

Wielerééndaage - Meehelpen

Op zondag 27 mei kan iedereen meedoen aan de W1D, een familiefietstocht voor het hele gezin. Voor deze fietstocht in de sfeer van de W6D hebben we veel helpende handjes nodig. Kom jij helpen?
We zoeken ook nog mensen voor de voorbereidingen / het klaarzetten op zaterdag 26 mei (vanaf 14.00 uur)

Avondvierdaagse - Meehelpen

De A4D zal dit jaar plaatsvinden 28 mei t/m 1 juni 2018.

Heb je zin om te komen helpen? We kunnen vele helpende handjes gebruiken. Denk hierbij aan taken bij start en aankomst, hulp bij drankpauzes, hulp achter de bar en diverse hand en spandiensten. Wil je helpen, maar ook zelf deelnemen aan de Avondvierdaagse? Dan is dat geen probleem en kan dat altijd geregeld worden!

Meld je aan via onderstaand formulier. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je mogelijkheden zijn in die week, alle hulp is welkom al is het maar een uurtje.

Pruimentour - Meehelpen

Op zaterdag 16 juni a.s. wordt de Pruimentour alweer voor de 5e maal georganiseerd in het centrum van Baarle-Nassau-Hertog. Baarles oudste fietsevenement waar alles draait om snelheid & gezelligheid! Dit jaar wordt in de late namiddag het startschot gegeven voor de allerkleinsten. Gevolgd door een mooie zomeravondwedstrijd voor de recreatieve wielrenners uit Baarle en omgeving. Na afloop is er volop gezelligheid in het rennerskwartier op de Singel. We willen hiermee niet alleen een sportieve middag/avond organiseren voor jong & oud, maar Baarle ook als internationaal fietsdorp op de kaart zetten.
De Pruimentourcommissie is op zoek naar helpende handjes: zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Zin om mee te helpen? Meld je dan aan!

Wielerzesdaagse - Leiding

Informatie over het aanmelden als leiding voor de W6D (groepsleiding als begeleider van een groep kinderen of als toerwagenbemanning) kun je vinden op de Wielerzesdaagsewebsite.

Wielerzesdaagse - Groepen indelen

Het indelen van de groepen is een hele puzzel.  Kom je helpen?
Het indelen van de groepen voor de W6D deden we voorheen altijd op één dag. Dat gaan we dit jaar een beetje anders doen. We willen in de week van 28 mei t/m 1 juni enkele avonden prikken waarop we dan de groepen gaan indelen. De voornaamste reden is dat het niet lukt om een dag in het weekend hiervoor vrij te maken zonder in conflict te komen met andere activiteiten. De data die we nu gepland hebben vallen samen met de A4D maar dat kon helaas niet anders.

Zomerkamp - Leiding

We organiseren twee zomerkampen een week voor de onderbouw  van de basisschool en een week voor de bovenbouw.

  • De eerste week (onderbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 28 juli t/m zaterdag 4 augustus 2018
  • De tweede week (bovenbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 4 t/m zaterdag 11 augustus 2018

Heb je zin om een week als leiding mee te gaan? Meld je dan aan via onderstaand formulier

Jeugdwerk Baarle Quiz - Commissie

Sinds enkele jaren wordt de Jeugdwerk Baarle Quiz georganiseerd met succes! Het is tot op dit moment elke keer “uitverkochte zaal” geweest.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.

De Krokoklub

De Krokoklub heeft weer een geslaagd jaar achter de rug. Gemiddeld dertig kinderen kwamen één keer per maand hun zaterdagmiddag bij ons doorbrengen. Er zijn veel leuke programma’s geweest, zoals een stormbaan, levend ganzenbord, een sportmiddag, levend cluedo, speurtochten en wandelingen, maar ook de gewone, kleinere programma’s kwamen volop aan bod, zoals de kookmiddag, discomiddag, bonte middag en een pyjamabal.

Ook het volgen seizoen willen wij, de krokoleiding, er weer volop tegenaan gaan. Helaas kampen we echter met een leidingtekort en dit willen we graag aanvullen. Voel jij je geroepen om mee te helpen bij de Krokoklub, vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen contact met jou op. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van de krokoklub (http://jeugdwerkbaarle.org/activiteiten/krokoklub/).

De Krokoklub is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar en is één zaterdag per maand van oktober tot en met mei. Per activiteit bezoeken ongeveer 30 kinderen de Krokoklub. Als leiding ben je rond kwart over één aanwezig en je bent tot ongeveer half zes bezig. We verwachten dat je op regelmatige basis aanwezig kunt zijn en dat je een paar keer per seizoen de voorbereiding van een programma op je neemt.

Opgaveformulier
Graag wil ik informatie over het leiding zijn tijdens 't Jeugdhuis ontvangen.

't Jeugdhuis

Er wordt ± 1 keer per maand een avond georganiseerd voor de oudere kinderen (10 t/m 15 jaar). De leidinggroep van ‘t Jeugdhuis kan ook altijd versterking gebruiken. De programma’s variëren van discozwemmen, een schuimparty, of laserschieten tot een weekendje weg of een dropping.  Ook hiervoor geldt dat nieuwe ideeën altijd van harte welkom zijn

Kinderen willen meer en dit hebben wij hun aangeboden. Afgelopen jaar hebben we een tiental activiteiten georganiseerd: dropping, discobowlen, laserschieten, discozwemmen (in Zundert!), schuimparty, discoschaatsen, BBQ, weekendje zee en uitstapje naar Bobbejaanland.

Het afgelopen seizoen hebben we het deelnemersaantal enorm zien stijgen. Steeds meer kinderen raken enthousiast over ’t Jeugdhuis.

De taak van de leiding is zeer divers. Loop met een groepje tijdens de dropping, moedig de kids aan tijdens het bowlen, maak ze bang tijdens het laserschieten, duik mee het water in / of kijk vanaf de kant naar de zwemmers, wrijf het schuim uit de ogen tijdens de schuimparty, draai een pirouette op het ijs, zwem in de zee op weekendje… maar vooral GENIET.

Heb jij ook wel zin gekregen om ‘t-Jeugdhuis-team te komen ondersteunen. Geef je op via onderstaand formulier en je krijgt van ons een uitnodiging voor de opstartvergadering.

Opgaveformulier
Graag wil ik informatie over het leiding zijn tijdens 't Jeugdhuis ontvangen.