Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven als leiding. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

Jeugdcarnaval - Commissie

In november start het carnavalsseizoen met een 11-11-bal waarbij de Jeugdraad wordt gekozen. Na dat bal begin je toe te werken naar de carnavalsperiode in februari. In die periode staan een aantal kinderbals, uitstapjes en natuurlijk de optocht op het programma. Als commissie werk je ook samen met Carnavalsvereniging De Grenszuukers om het Carnaval voor Baarle goed te regelen. Vooral rond Carnaval ben je intensief bezig met de voorbereidingen en de activiteiten zelf.

Wil je meehelpen bij de voorbereidingen en organisatie van de Jeugdcarnaval? Meld je dan aan via het  formulier < aanmelden commissie Jeugdcarnaval >. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Dat kan eveneens door middel van dat formulier.

Jeugdcarnaval - Meehelpen

Voor de Jeugdcarnaval hebben we hulp nodig bij de volgende activiteiten / taken:

Begeleiding Jeugdraad

De jeugdraad is bij de diverse carnavals activiteiten aanwezig. Hier zijn een paar begeleiders bij nodig om alles goed te laten verlopen.

Er hebben zich al voldoende mensen opgegeven om deze taak op zich te nemen.

Snotneuzenbal op zaterdagmiddag 3 februari

Dit carnavalsbal is voor de kinderen in de leeftijd van ± 5 t/m 10 jaar of te wel de Kroko leeftijd. Tijdens deze middag in onze lokalen binnen het CCB-gebouw hebben we diverse spelletje op de planning staan. Ook krijgen de kinderen een Snack. Deze middag hebben we ± 10 mensen nodig van 13.30 tot ± 17.30 uur om de kinderen een leuke middag te bezorgen.

Pielekesbal op  zaterdagmiddag 10 februari

Dit bal is voor de allerkleinste kinderen met hun ouders en vindt van 14.30 uur tot 17.00 uur plaats in de Lindeboom. Voor deze middag hebben we ± 8 mensen nodig die bij de spelletjes de kinderen helpen, consumptiebonnen en snoepzakken/chips verkopen. Om 13.30 uur verzamelen we in het jeugdhuis om de spullen op te halen en dan gaan we naar de Lindeboom om daar alles klaar te zetten.

De optocht

Ook dit jaar zal de Jeugdoptocht weer  georganiseerd worden door de Grenszuukers.

Aanmelden om te helpen en/of meer informatie

Jullie zien dat we op diverse vlakken mensen nodig hebben om ons te helpen. ‘Vele handen maken licht werk’ is het gezegde en dat is voor de organisatie van de Jeugdcarnaval geheel op zijn plaats.

Wil je komen helpen meld je dan aan aan via het formulier: < aanmelden meehelpen Jeugdcarnaval >.

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@jeugdwerkbaarle.org of te bellen naar Carla Vermeeren +31 6 480 51 043.

Koningsdag - Commissie

De Koningsdagcommissie organiseert de activiteiten op Koningsdag. De commissie kan activiteiten zelf bedenken of kiezen uit iets wat voorgaande jaren werd georganiseerd. Toen werd er onder andere een versierde fietsenoptocht en een vrijmarkt georganiseerd, maar alle andere ideeën zijn welkom! In de vergadering van september hebben zich al een paar mensen aangemeld. De commissie is echter maar klein en aanvulling is noodzakelijk.

Pruimentour - Commissie

Wil je graag meehelpen aan de organisatie van de Pruimentour, geef je op via onderstaande link.

Avondvierdaagse - Commissie

De avondvierdaagse staat in het voorjaar op het programma. Sinds enkele jaren hebben we weer een zeer actieve commissie, maar uitbreiding is natuurlijk altijd welkom.
De voorbereiding bestaat uit een aantal voorbereidende vergaderingen en er moeten een aantal taken verdeeld worden. Denk zaken als: routes, inschrijfavonden en deelnemersadministratie, mensen om mee te helpen e.d..

Wielerzesdaagse - Commissie

De wielerzesdaagse is onze grootste activiteit. In de W6D commissie worden meestal de taken verdeeld (een groepje voor de routes, een groepje voor de tourkrant, een groepje voor de spelletjes enz. Op die manier kan iedereen een bijdrage leveren, daar waar hij of zij goed in is en/of leuk vindt om te doen.

Zomerkampen - Commissie

Als organisatiecommissie ben je niet verantwoordelijk voor de programma’s e.d. tijdens een kampweek. Dat doet de leidinggroep van de betreffende kampweek. Je bent wel verantwoordelijk voor alle algemeen te regelen zaken, zoals:

  • Publiciteit
  • Leiding bij elkaar zoeken
  • Inschrijven van deelnemers
  • Eten en drinken inkopen
  • Informatie naar ouders

De organisatiecommissie wordt in januari samengesteld en gaat dan aan de slag. Als eerste met het bij elkaar zoeken van de leidinggroepen, immers die moeten in april/mei aan de slag met de programmavoorbereiding van hun week. Daarna volgt het inschrijven van deelnemers en het regelen van de overige zaken.

Jeugdwerk Baarle Quiz - Commissie

Sinds enkele jaren wordt de Jeugdwerk Baarle Quiz georganiseerd met succes! Het is tot op dit moment elke keer “uitverkochte zaal” geweest.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.

De Krokoklub

De Krokoklub heeft weer een geslaagd jaar achter de rug. Gemiddeld dertig kinderen kwamen één keer per maand hun zaterdagmiddag bij ons doorbrengen. Er zijn veel leuke programma’s geweest, zoals een stormbaan, levend ganzenbord, een sportmiddag, levend cluedo, speurtochten en wandelingen, maar ook de gewone, kleinere programma’s kwamen volop aan bod, zoals de kookmiddag, discomiddag, bonte middag en een pyjamabal.

Ook het volgen seizoen willen wij, de krokoleiding, er weer volop tegenaan gaan. Helaas kampen we echter met een leidingtekort en dit willen we graag aanvullen. Voel jij je geroepen om mee te helpen bij de Krokoklub, vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen contact met jou op. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van de krokoklub (http://jeugdwerkbaarle.org/activiteiten/krokoklub/).

De Krokoklub is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar en is één zaterdag per maand van oktober tot en met mei. Per activiteit bezoeken ongeveer 30 kinderen de Krokoklub. Als leiding ben je rond kwart over één aanwezig en je bent tot ongeveer half zes bezig. We verwachten dat je op regelmatige basis aanwezig kunt zijn en dat je een paar keer per seizoen de voorbereiding van een programma op je neemt.

Opgaveformulier
Graag wil ik informatie over het leiding zijn tijdens 't Jeugdhuis ontvangen.

't Jeugdhuis

Er wordt ± 1 keer per maand een avond georganiseerd voor de oudere kinderen (10 t/m 15 jaar). De leidinggroep van ‘t Jeugdhuis kan ook altijd versterking gebruiken. De programma’s variëren van discozwemmen, een schuimparty, of laserschieten tot een weekendje weg of een dropping.  Ook hiervoor geldt dat nieuwe ideeën altijd van harte welkom zijn

Kinderen willen meer en dit hebben wij hun aangeboden. Afgelopen jaar hebben we een tiental activiteiten georganiseerd: dropping, discobowlen, laserschieten, discozwemmen (in Zundert!), schuimparty, discoschaatsen, BBQ, weekendje zee en uitstapje naar Bobbejaanland.

Het afgelopen seizoen hebben we het deelnemersaantal enorm zien stijgen. Steeds meer kinderen raken enthousiast over ’t Jeugdhuis.

De taak van de leiding is zeer divers. Loop met een groepje tijdens de dropping, moedig de kids aan tijdens het bowlen, maak ze bang tijdens het laserschieten, duik mee het water in / of kijk vanaf de kant naar de zwemmers, wrijf het schuim uit de ogen tijdens de schuimparty, draai een pirouette op het ijs, zwem in de zee op weekendje… maar vooral GENIET.

Heb jij ook wel zin gekregen om ‘t-Jeugdhuis-team te komen ondersteunen. Geef je op via onderstaand formulier en je krijgt van ons een uitnodiging voor de opstartvergadering.

Opgaveformulier
Graag wil ik informatie over het leiding zijn tijdens 't Jeugdhuis ontvangen.