Upstairs

Speciaal voor de jongeren vanaf de 2de klas middelbare school tot en met 15 jaar organiseert Upstairs gemiddeld 1 activiteit per maand. Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan deze activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom. De programma’s zullen zoveel mogelijk in overleg met de bezoekers georganiseerd gaan worden, dus spreek ons aan!

Uiteraard is het deelnamegeld afhankelijk van het programma dat georganiseerd wordt, maar het streven is om dusdanige prijzen te hanteren zodat de verschillende activiteiten voor iedereen financieel toegankelijk zijn.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten, gebruikt de organisatie Ons Weekblad, komt de informatie op de facebook-pagina van Upstairs te staan en is er uiteraard nog deze pagina.

Zit jij in de leeftijdsgroep waar voor Upstairs zijn activiteiten organiseert en wil je ook wel eens zo’n avond meemaken? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de volgende activiteit en kom gewoon eens langs!

Upstairs - Informatie voor deelnemers

Binnenkort meer informatie over de volgende activiteit.

Party @ the pool

Als eerste activiteit van het seizoen 2017 – 2018 gaan we op zaterdag 4 november met Upstairs zwemmen in het Subtropisch zwemparadijs Het Vennenbos in Hapert. Al vele jaren zijn wij hier geweest en telkens blijkt dit toch weer een leuk zwembad te zijn met leuke glijbanen en uiteraard de super gave wildwaterban welke van binnen naar buiten gaat en weer terug. Naast dit alles zijn er nog volop andere zwem mogelijkheden. Meer weten, kijk dan maar eens op de site van Landal Vennenbos. Van al dat zwemmen krijgt iedereen natuurlijk wat dorst en misschien wel wat honger. Wil jij die dorst en honger tegen gaan, zorg dan dat je wat geld bij hebt zodat je na het zwemmen iets kunt kopen.

In het kort

Wat: Party at the pool
Wanneer: zaterdagavond 4 november 2017
Tijd: 17.15 uur verzamelen in onze Jeugdhuislokalen, stipt om 17.30 uur vertrek richting Hapert. We verwachten rond 22:30 uur terug in Baarle te zijn.
Kosten: € 4,50.

Opgaveformulier discozwemmen

Opgeven is helaas niet meer mogelijk.

Upstairs - Informatie voor leiding en medewerkers

Meehelpen tijdens de activiteit

Wat wordt er van een leiding verwacht tijdens de activiteit(en).

Wat houdt de [naam activiteit] commissie in

Algemene uitleg over commissiewerk betreffende activiteit

Taakomschrijving en tijdsindeling [naam activiteit]commissie

Globale omschrijving van de verschillende taken en hoeveel tijd / inspanning het kost

Interesse of vragen?

Wil je graag meer informatie, verstuur dan een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org of gebruik het contactformulier.