Upstairs

Speciaal voor de jongeren vanaf de 2de klas middelbare school tot en met 15 jaar organiseert Upstairs gemiddeld 1 activiteit per maand. Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan deze activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom. De programma’s zullen zoveel mogelijk in overleg met de bezoekers georganiseerd gaan worden, dus spreek ons aan!

Uiteraard is het deelnamegeld afhankelijk van het programma dat georganiseerd wordt, maar het streven is om dusdanige prijzen te hanteren zodat de verschillende activiteiten voor iedereen financieel toegankelijk zijn.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten, gebruikt de organisatie Ons Weekblad, komt de informatie op de facebook-pagina van Upstairs te staan en is er uiteraard nog deze pagina.

Zit jij in de leeftijdsgroep waar voor Upstairs zijn activiteiten organiseert en wil je ook wel eens zo’n avond meemaken? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de volgende activiteit en kom gewoon eens langs!

Upstairs - Informatie voor deelnemers

Binnenkort meer informatie over de volgende activiteit.