Gezocht: commissielid Avondvierdaagse

De commissie van de Avondvierdaagse (A4D) bereidt de wandelvierdaagse voor en zorgt tijdens de wandelweek voor een vlot verloop van de activiteit.

Als commissielid voor de A4D kom je regelmatig samen van februari tot mei / juni. Daarnaast werk je individueel aan de verdeelde taken wanneer het jou uitkomt. Enkele commissieleden zijn aanwezig bij de inschrijfavonden in mei. Daarnaast is de commissie tijdens de A4D-week iedere avond (ma-vr) aanwezig van ongeveer 17:00 tot 20:00 uur.

Jij

Je bent een open en spontane teamplayer. Je weet van aanpakken, komt graag uit voor je eigen mening en verplaatst je ook gemakkelijk in andermans standpunt. Bij voorkeur ben je ook gepassioneerd door wandelen, maar dat is geen vereiste. Je komt niet alleen graag in contact de wandelaars, je haalt er ook voldoening uit om na te denken hoe de A4D in de toekomst nog beter kan verlopen.

De Avondvierdaagse

In het voorjaar (eind mei – begin juni) organiseren we de Avondvierdaagse, een wandelspektakel waaraan jaarlijks zo’n 600 mensen deelnemen. De Avondvierdaagse is een activiteit voor jong en oud. Lees meer over de Avondvierdaagse op <deze pagina>.

Contact

Meld je aan  via het formulier op de pagina leidingopgaven op onze website of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.