Vacature commissie Koningsdag

Om de continuïteit van de commissie te borgen zijn we op zoek naar mensen die zitting willen nemen in de commissie Koningsdag 2020 (de werkgroep die de voorbereidingen treft voor Koningsdag). 

Organiseer je graag een feestje? Ben je goed in begeleiding van kinderen? En enthousiast over Koningsdag?
Dan hebben wij de geknipte bezigheid voor jou! Jeugdwerk Baarle zoekt vrijwilligers om Koningsdag in Baarle-Nassau te organiseren.

Taakomschrijving

Als lid van de commissie Koningsdag voer je diverse taken uit om de activiteiten op Koningsdag te doen slagen. In de loop van enkele vergaderingen gaat dat van een brainstorm over de activiteiten tot de uitvoering van ideeën. Daarnaast zijn er natuurlijk standaardtaken binnen een commissie, zoals de vergunning, promotie van de activiteiten en het regelen van vrijwilligers. We rekenen er bovendien op dat je op Koningsdag zelf aanwezig bent, zodat alles goed verloopt. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met de rest van de commissie.

Hoeveel tijd kost het?

Je moet rekening houden dat er ongeveer drie of vier vergaderingen nodig zijn voorafgaand aan Koningsdag zelf en daarnaast nog enkele uren voor de taken die je hebt opgenomen. Natuurlijk gaan we er ook vanuit dat je als commissielid op de dag zelf aanwezig bent.

Wanneer

De commissie komt begin januari voor de eerste keer bij elkaar. Dan worden de taken onderling verdeeld. Samen met de andere vrijwilligers spreek je vervolgens data af om weer bij elkaar te komen om de voortgang te bewaken. Als organisatiecommissie kom je een aantal avonden bijeen. Dat kunnen ook ‘werkvergaderingen’ zijn. Daarnaast kan het, afhankelijk van je taken, zo zijn dat je buiten deze vergadering ook nog een aantal dingen zelf zult moeten regelen in je vrije tijd. Denk aan de vergunningsaanvraag, de huur van bar en drank, etc.

Contact

Stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org, bel naar  Michiel Nooren +32 495 715 635, stuur een whatsapp of privébericht via Facebook.


Heb je geen tijd of interesse in commissiewerk, maar wil je wel een handje helpen: ook die hulp is welkom. Neem met ons contact op via bovenstaand mailadres of telefoonnummer of meld je aan op <deze pagina>