Stap jij als W6D commissielid in de wereld van de Wielerzesdaagse? Het mooiste en grootste evenement voor kinderen in de regio Baarle. Een week lang plezier, sport en spel. Waarbij jij samen met je mede commissieleden een deel van de organisatie voor je rekening neemt. Hoe gaaf is dat!

Wie zijn wij:

De W6D commissie is een organisatie waar ruimte is voor creativiteit, organisatietalent, samenwerking en gezelligheid. Vind je het leuk om samen ergens je schouders onder te zetten. Dan is dit echt iets voor jou!

Verantwoordelijkheden en taken:

Je bent niet alleen verantwoordelijk voor je taken. Alle onderdelen kennen een eigen werkgroep die de taken oppakt (verdeelt) en tijdens commissie vergadering de voortgang deelt.
Zo kun jij je inzetten op de volgende gebieden/taken:

Routes
Je taak is het verzorgen van mooie fietsroutes en pauzeplaatsen voor de W6D.

Communicatie
Je taak bestaat uit het informeren en communiceren met  deelnemers/geïnteresseerden via alle mogelijke media kanalen (Ons Weekblad, Website, Facebook etc.). Verder stem je af met gemeenten, politie, het cultuurcentrum e.d.

Spelen
Je taak bestaat uit het bedenken van activiteiten / spelen tijdens de W6D week. Je zorgt voor het spelmateriaal en tijdens de W6D zet je het spelmateriaal klaar.

Sponsoring
Je bent mede verantwoordelijk voor de sponsorgelden en het contact met sponsoren.

Leidingzaken
Indelen leiding bij groepen, communicatie naar leiding.

Deelnemerszaken
Indeling deelnemers, contact met ouders / deelnemers, communicatie richting deelnemers.

Aankleding / inrichting
Je draagt er zorg voor dat materialen die nodig zijn voor de aankleding en inrichting van onder andere het startplein, W6D secretariaat en de fietsparking beschikbaar zijn. Tijdens de week voor de W6D zorg je -samen met veel helpende handjes- er voor dat er ingericht en aangekleed wordt.

Tourkrant
Samen met de andere redactieleden zorg je dat er tijdens de W6D dagelijks een toerkrant verschijnt.

Algemene taken
Dan zijn er nog taken die niet specifiek zijn toebedeeld aan een werkgroep, die regelen we in de commissie. Denk bijvoorbeeld aan de ereronde, prijsuitreiking e.d.

Wat heb je nodig?

Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en geniet er van om te organiseren. Enige ervaring met de Wielerzesdaagse is een pre.
Belangrijke kernwoorden zijn: Samenwerken, communiceren, probleemoplossing, handen uit de mouwen.

Hoeveel tijd kost het?

De W6D commissie begint in februari met de voorbereidingen en vergadert ongeveer 1 x per maand tot aan de zomervakantie. Tussen de commissievergaderingen door werk je jouw taken af en heb je -indien nodig- overleg met de werkgroep waar je in zit. In de dagen voor de W6D zijn we bezig met de voorbereidingsactiviteiten

Wat biedt de W6D commissie?

We bieden een mooie organisatie die deels staat als een huis, maar wel steeds op zoek is naar nieuwe creatieve ideeën. Daarnaast bieden we een gezellige werksfeer, waarin jij je kunt ontwikkelen en je eigen rol kunt pakken.
Verder is er ruimte voor humor en gezelligheid zowel in de voorbereiding als in de week zelf.

Hebben we je interesse gewekt of wil je er eerst een keer over praten? Neem dan snel contact met ons op.
Vul het formuliertje in op https://jeugdwerkbaarle.org/leiding-opgaveformulieren/
of bel of app met een van onderstaande commissieleden:

  • Rick Baeten +31 6 286 80 657
  • Pim Jacobs +31 6 303 51 841
  • Jos van Beek +31 6 113 88 357