Wielerééndaagse

Op zondag 27 mei organiseren we een familiefietstocht in de sfeer van een Wielerzesdaagsedag.

Wielerééndaagse - Informatie voor deelnemers

Vorig jaar hebben we ter gelegenheid van het W6D jubileum de Wielerééndaagse georganiseerd. Daar hebben we veel positieve reacties op gekregen, dus die activiteit komt dit jaar weer terug. Op zondag 27 mei wordt de W1D georganiseerd. Een familiefietstocht voor jong en oud; iedereen krijgt de kans een Wielerzesdaagse-dag mee te maken.

Op zondag 27 mei staat vanaf 9.30  uur staat de koffie en thee klaar in de aula van Cultureel Centrum Baarle, Pastoor de Katerstraat 5-7 – Baarle Nassau-Hertog. Tussen 09.30 en 12.00 uur kun je vertrekken voor een fietstocht, we hebben een mooie route uitgezet van 40 kilometer.

Onderweg naar de middagpauze kom je verspreid over de route een 2 tal spelletjes en een drankpauze tegen. Op de middagpauze is plek om te genieten van je zelf meegebrachte picknick en om te spelen. Wij zorgen op de middagpauze voor een glaasje fris. Op de middagroute is er ook nog een drankpauze en een spel voorzien. Bij de finish ‘s middags zorgen wij dat er een drankje koud staat en voor de kinderen zijn er 2 springkastelen opgesteld waar ze zich kunnen uitleven. De drankjes onderweg zijn bij het deelnamegeld inbegrepen, de drankjes na afloop zijn voor eigen rekening.

Wij hopen jullie allemaal te zien op deze gezellige en hopelijk zonnige Wielerééndaagse

Inschrijven

Inschrijven kan op dinsdag  8 mei, woensdag 9 mei en maandag 14 mei in het CCB, Pastoor de Katerstraat 5-7, Baarle-Nassau-Hertog  van 19.30 uur tot 20.30 uur. Dit zijn ook de inschrijfavonden voor de Avondvierdaagse Wielerzesdaagse en de Kampweken.

Deelname aan de W1D kost:

  • Voor kinderen tot en met 6 jaar € 1,-
  • Iedereen ouder dan 6 jaar € 3,-

Inschrijven kan ook nog ter plaatse op zondag 27 mei in de aula van het CCB van 09.30 uur tot 11.45 uur.

  • Voor kinderen tot en met 6 jaar € 1,-
  • Iedereen ouder dan 6 jaar € 5, –

Het inschrijfformulier kunt u downloaden, invullen en printen. Wilt u, om de inschrijfavonden vlotter te laten verlopen, het inschrijfformulier ingevuld meebrengen? Bij inschrijven dient het verschuldigde inschrijfgeld contant te worden voldaan.

Inschrijfformulier