Zomerkampen – Aanmeldformulier leiding

Door middel van dit formulier kun je je aanmelden om mee te gaan als leiding met de Zomerkampen.

Je gaat een week als leiding mee op zomerkamp (van zaterdag t/m zaterdag) en je bereid de programma’s mee voor. Tijdens de kampweek ben je groepsleiding van een groep kinderen, maar uiteraard is er ook een kookstaf die bemand moet worden.

Er vinden enkele vergaderingen plaats met de hele leidinggroep van een bepaalde week waarop de afspraken worden gemaakt. In kleine groepjes bereid je dan de programma’s voor. Naast de vergaderingen, waarop de afspraken worden gemaakt zijn er ook momenten waarop je praktisch aan de slag gaat om een bepaalde programmaonderdeel mee uit te werken.

In april / mei starten we met de voorbereidingen, de data van de vergaderingen worden in onderling overleg bepaald. De zomerkampen vinden plaats in de zomervakantie, de data voor dit jaar vind je in de activiteitenkalender* Verplicht

Ik meld me aan voor de eerste week.
Ik meld me aan voor de tweede week.
Ik meld me aan voor zowel de eerste als de tweede week.
Ik heb geen voorkeur voor een week, neem contact met mij op.
Ik heb wel interesse, maar weet nog niet of ik mee kan/zal gaan.

Als je nog niet weet of je mee zult gaan, licht dan je antwoord in het opmerkingenvak hieronder toe. Bijvoorbeeld de reden waarom en wanneer je het wel weet.

Heb je interessse in een bepaalde taak, bijvoorbeeld kookstaf, geef dat dan aan in het opmerkingenvak hieronder.

Eventuele opmerkingen: