Zomerkampen 2020 Inschrijven

In verband met de Coronamaatregelen kunnen we geen inschrijfavonden organiseren zoals andere jaren. Er kan alleen worden ingeschreven door het invullen van het formulier op deze pagina.

Dit houdt in:

  • Inschrijven kan alleen door het invullen van onderstaand formulier
  • Er is geen mogelijkheid om een “papieren formulier” in te vullen en in te leveren
  • Betalen kan alleen per bank ( je moet dus zelf het bedrag aan ons overmaken)
  • Na het insturen van het formulier krijg je van ons nog een bevestiging per mail.

Toelichting bij het inschrijfformulier

Heeft je kind bijzondere zorg of begeleiding nodig?

Als je kind bijzondere zorg of begeleiding nodig heeft moeten wij dat weten om je kind optimaal te kunnen begeleiden. Denk hierbij aan gebruik van medicijnen, allergieën, dieet, maar ook gedragsproblemen. Als je het vakje aankruist op het formulier nemen wij contact met je op.

Telefoonnummers

In voorkomende gevallen moeten wij contact kunnen opnemen met de ouders. Wij bellen altijd eerst het eerst vermelde nummer. Het kan voorkomen dat dat tijdens de kampweek is voor iets dringends, wij willen hier dus graag de nummers van ouders / verzorgers waarop die ook overdag tijdens de kampweek bereikbaar zijn.

Algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden

Door inschrijving ga je tevens akkoord met onze voorwaarden voor inschrijving inclusief het verwerken en opslaan van je persoonsgegevens. In verband met de privacywetgeving (AVG – Algemene Verordening Persoonsgegevens) zijn wij verplicht je toestemming te vragen voor het verwerken en opslaan van persoonsgegevens. Wij gebruiken de gegevens om te kunnen communiceren naar ouders en/of deelnemers en om statistische en historische gegevens over onze activiteiten bij te houden. Door je inschrijving voor een activiteit, accepteer je dat de Stichting Jeugdwerk Baarle de gegevens die je verschaft, voor onbepaalde termijn bij-houdt en gebruikt voor de vermelde doeleinden.

Meer informatie op de pagina’s <algemene  voorwaarden>  en <privacyverklaring>.

Heb je nog vragen?

Stuur een mail aan info@jeugdwerkbaarle.org. Vermeld eventueel je telefoonnummer en we nemen contact met je op.

Inschrijfformulier Zomerkampen 2020

Inschrijven voor de  zomerkampen 2020 kan alleen door middel van onderstaand formulier. Na het insturen van het formulier krijg je van ons nog een bevestiging per e-mail. Heb je na een uur na het insturen de mail niet ontvangen, stuur ons dan een e-mail, maar controleer eerst je map met ongewenste e-mails. Voeg de e-mailadressen info@jeugdwerkbaarle toe aan je lijst van veilige afzenders.

Invoeren al DD-MM-YYYY (steeds 2 cijfers eventueel met een 0 (nul) ervoor.
Voorbeeld: 17 maart 2015 als 17-03-2015

Straat en huisnummer
Vermeld hier de naam van de school

Na het insturen van dit formulier ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bankgegevens van Stichting Jeugdwerk Baarle waarnaar je het inschrijfgeld van 90,- euro kunt overmaken


In verband met de wet op de privacy zijn wij verrplicht je toestemming te vragen, zie toelichting.