Jeugdwerk Baarle Quiz

Op welke datum valt Allerzielen? Hoeveel tekens passen er maximaal in één twitter bericht? Waarvoor staat de naam Cobra? Hoe heet de Europese concurrent van het Amerikaanse global positioning system? Dit is een greep uit de vragen gesteld op de Jeugdwerk Baarle Quiz.

Ieder jaar in september wordt de Jeugdwerk Baarle Quiz georganiseerd. Het is een avondvullende activiteit waarbij de kennis van de deelnemende teams op verschillende terreinen wordt getoetst. Voor de “slimste” teams zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen.

Na enkele corona-jaren wordt de quiz in 2022 weer georganiseerd op vrijdag 30 september 2022. De deuren gaan open om 19.30u, om 20.00 uur start de quiz. Net als andere jaren vindt ze weer plaats in de Aula van het Cultuurcentrum Baarle gelegen aan de Pastoor de Katerstraat 5.
Deelnemende teams bestaan uit 4 tot maximaal 6 personen vanaf 16 jaar. Kosten per team zijn 15 euro (op de avond zelf te betalen).
Een team schrijf je in door een onderstaand opgaveformulier in te vullen. met vermelding van teamnaam, contactpersoon en telefoonnummer. Inschrijven kan tot 20 september, maar denk er aan: vol is vol.

Opgaveformulier

* verplicht