Jeugdwerk Baarle Quiz

Op welke datum valt Allerzielen? Hoeveel tekens passen er maximaal in één twitter bericht? Waarvoor staat de naam Cobra? Hoe heet de Europese concurrent van het Amerikaanse global positioning system? Dit is een greep uit de vragen gesteld op de Jeugdwerk Baarle Quiz van 2014.

De afgelopen jaren is de Jeugdwerk Baarle Quiz altijd een groot succes geweest. En ook dit jaar willen we er voor zorgen dat het weer een leuke en interessante avond wordt. Het is een avondvullende activiteit waarbij de kennis van de deelnemende teams op verschillende terreinen wordt getoetst. Voor de “slimste” teams zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen.

De Quiz zal doorgaan op vrijdag 28 september. De deuren gaan open om 19.30u, om 20.00 uur start de quiz. Net als andere jaren vindt ze weer plaats in de Aula van het Cultureel Centrum te Baarle gelegen aan de Pastoor de Katerstraat 5.

Deelnemende teams bestaan uit 4 tot maximaal 6 personen vanaf 16 jaar. Kosten per team zijn 15 euro (op de avond zelf te betalen).

Een team schrijf je in door een onderstaand opgaveformulier in te vullen. met vermelding van teamnaam, contactpersoon en telefoonnummer. Inschrijven kan tot 15 september, maar denk er aan: Vol = Vol.

Voor meer info kan je terecht op quiz@jeugdwerkbaarle.org.

Opgaveformulier

* verplicht