Jeugdwerk Baarle Quiz

Op welke datum valt Allerzielen? Waarvoor staat de naam Cobra? Hoeveel tekens passen er maximaal in één twitterbericht? Hoe heet de Europese concurrent van het Amerikaanse global positioning system? Dit is een greep uit de vragen die ooit gesteld werden op de Jeugdwerk Baarle Quiz.

Ieder jaar in september wordt de Jeugdwerk Baarle Quiz georganiseerd. Het is een avondvullende activiteit waarbij de kennis van de deelnemende teams op verschillende terreinen wordt getoetst. Voor de “slimste” teams zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen.

Zoals vanouds wordt de Jeugdwerk Baarle Quiz georganiseerd op de laatste vrijdag van september, in 2024 zal dat op 27 september zijn. De deuren gaan open om 19.30 uur, om 20.00 uur start de quiz. Net als andere jaren gaat de quiz weer door in de Aula van het Cultuurcentrum Baarle gelegen aan de Pastoor de Katerstraat 5.
Deelnemende teams bestaan uit 4 tot maximaal 6 personen vanaf 16 jaar. De kosten per team zijn 15 euro (op de avond zelf te betalen).
Schrijf je team in door onderstaand opgaveformulier in te vullen met vermelding van teamnaam, contactpersoon en telefoonnummer. Inschrijven kan tot 20 september, maar denk er aan: vol is vol.

Opgaveformulier

* verplicht