Corona-informatie: voor deelnemers en ouders

Corona

Corona-informatie voor ouders en deelnemers

Update 14 mei 2020

Impact Coronamaatregelen op activiteitenplanning

Door het huidige verbod op evenementen tot en met 31 augustus 2020 is Stichting Jeugdwerk genoodzaakt haar planning van de zomeractiviteiten te herzien. Het Jeugdwerk volgt alle richtlijnen van de overheid nauwgezet op. De goede gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers staat voorop.

Concreet wil dat zeggen dat de volgende activiteiten niet kunnen doorgaan.

  • Afsluitingsprogramma van de Krokoklub op zaterdag 13 juni;
  • De Wielerzesdaagse van maandag 13 tot en met zaterdag 18 juli;

Van zaterdag 1 tot en met zaterdag 15 augustus staan de Zomerkampen gepland. Volgens de huidige maatregelen kunnen die niet doorgaan, maar de kans bestaat dat de maatregelen in kwestie tijdig versoepeld worden. Dat zou dan eind mei gebeuren, daarom stellen we een beslissing over de Zomerkampen tot dan uit. Dat betekent ook dat inschrijven voor de zomerkampen wordt uitgesteld tot na eind mei.

De Avondvierdaagse hebben we uitgesteld en is nu gepland van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september. Of die door kan gaan is nog onzeker, besluitvorming daarover volgt later.

Vanaf 19 mei aanstaande gaat Judo Baarle starten met een aangepaste training voor jeugd en jongeren tot 18 jaar. zie: https://jeugdwerkbaarle.org/corona-informatie-judo-baarle/

Ons doel blijft hoe dan ook om zo snel mogelijk weer toffe activiteiten voor de jeugd van Baarle en omstreken te organiseren, zodra de omstandigheden dat opnieuw toelaten. Totdat het zover is, proberen we alternatieve activiteiten te organiseren waar kinderen thuis aan kunnen meedoen. Houd onze website www.jeugdwerkbaarle.org en onze facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven. In de tussentijd: zorg goed voor elkaar en blijf gezond!