Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven om mee te helpen bij (een van) de activiteiten van het Jeugdwerk. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

We zoeken bestuursleden

Als bestuurslid bij het Jeugdwerk heb je een hart voor de Baarlese jeugd. We vergaderen elke maand over de orde van de dag aan de hand van een agenda. Vanuit de vergaderingen worden actiepunten opgezet die door de bestuursleden worden opgepakt en uitgevoerd. Meer…

Avondvierdaagse - Commissie

De avondvierdaagse staat in het voorjaar op het programma.
De voorbereiding bestaat uit een aantal voorbereidende vergaderingen en er moeten een aantal taken verdeeld worden. Denk zaken als: routes, inschrijfavonden en deelnemersadministratie, mensen om mee te helpen e.d..

Wielerzesdaagse - Leiding

Informatie over het aanmelden als leiding voor de W6D (groepsleiding als begeleider van een groep kinderen of als toerwagenbemanning) kun je vinden op de Wielerzesdaagsewebsite.

Zomerkamp - Leiding

We organiseren twee zomerkampen een week voor de onderbouw  van de basisschool en een week voor de bovenbouw.

  • De eerste week (onderbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 3 augustus 2024.
  • De tweede week (bovenbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 3 t/m zaterdag 19 augustus 2024.

Heb je zin om een week als leiding mee te gaan? Meld je dan aan via onderstaand formulier

Zomerkamp - meehelpen voorbereidingen

Voor de zomerkampen kunnen we hulp gebruiken bij:

  • Inpakken kampspullen op dinsdag 23 en woensdag 24 juli.
  • Inrichten kamp op zaterdag 27 juli.
  • Opruimen kamp op zaterdag 10 augustus.

Heb je tijd en zin om mee te helpen? Meld je aan via het aanmeldformulier.

De Krokoklub

De leidinggroep van de Krokoklub organiseert één maal per maand een activiteit voor de kinderen van de onderbouw van de basisschool in de periode oktober tot juni. Als leiding van de Krokoklub ben je (meestal) aanwezig bij de activiteiten en je bereidt af en toe een programma voor samen met enkele anderen uit de leidinggroep.

Je wordt enthousiast als je kinderen ziet spelen, je hebt zaterdagmiddag (meestal) tijd of je kunt en wilt tijd maken Lees meer…

Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van de Krokoklub (http://jeugdwerkbaarle.org/activiteiten/krokoklub/).

't Jeugdhuis

Vind jij het leuk om voor de  jeugd van 10 tot 13 jaar activiteiten te organiseren?
Kan jij je maandelijks wel een avondje vrijmaken?
En vind je het leuk om een paar keer per seizoen, samen met iemand anders van de leidinggroep, een activiteit voor te bereiden?

Is het antwoord op deze vragen ja? Dan is het hoog tijd dat je leiding wordt bij ’t Jeugdhuis!

Kinderfeestjes/fuiven - Meehelpen

De barruimte van het Jeugdwerk kan gebruikt worden  voor kinderfeestjes of fuiven.
De feestjes zijn bedoeld voor kinderen vanaf klas 4 / groep 6 tot en met het 1e middelbaar. We organiseren  geen programma, de kinderen moeten zich zelf dus vermaken.

Deze feestjes worden meestal gehouden op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Op zo’n avond zijn er een paar jeugdwerkers aanwezig om alles in goede banen te leiden (o.a. klaarzetten, hulp achter de bar, opruimen. We zoeken een groep mensen die willen helpen en dan kijken we steeds wie er wanneer tijd (en zin) heeft.

Wie wil een keer een helpen bij een kinderfeestje / fuif? Door middel van dit formulier kun je je aanmelden.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.