Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven om mee te helpen bij (een van) de activiteiten van het Jeugdwerk. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

We zoeken bestuursleden

Als bestuurslid bij het Jeugdwerk heb je een hart voor de Baarlese jeugd. We vergaderen elke maand over de orde van de dag aan de hand van een agenda. Vanuit de vergaderingen worden actiepunten opgezet die door de bestuursleden worden opgepakt en uitgevoerd. Meer…

We zoeken leden voor de financiële commissie

De financiële commissie adviseert gevraagd en ongevraagd het bestuur van het Jeugdwerk over financiële en beleidsmatige zaken.  De commissie is onderbezet en wij zoeken uitbreiding.  Meer…

Jeugdcarnaval - Commissie

In november start het carnavalsseizoen met een 11-11-bal waarbij de Jeugdraad wordt gekozen. Na dat bal begin je toe te werken naar de carnavalsperiode in februari. In die periode staan een aantal kinderbals, uitstapjes en natuurlijk de optocht op het programma. Als commissie werk je ook samen met Carnavalsvereniging De Grenszuukers om het Carnaval voor Baarle goed te regelen. Vooral rond Carnaval ben je intensief bezig met de voorbereidingen en de activiteiten zelf.

Koningsdag - Commissie

Wil jij graag je steentje bijdragen en meedenken over de invulling van Koningsdag? Wil jij er samen met de andere commissieleden een daverend succes van maken? Meld je dan z.s.m. aan voor de commissie. 

Avondvierdaagse - Commissie

De avondvierdaagse staat in het voorjaar op het programma.
De voorbereiding bestaat uit een aantal voorbereidende vergaderingen en er moeten een aantal taken verdeeld worden. Denk zaken als: routes, inschrijfavonden en deelnemersadministratie, mensen om mee te helpen e.d..

De Krokoklub

De leidinggroep van de krokockub organiseert één maal per maand een activiteit voor de kinderen van de onderbouw van de basisschool in de periode oktober tot juni. Als leiding van de Krokoklub ben je (meestal) aanwezig bij de activiteiten en je bereidt af en toe een programma voor samen met enkele anderen uit de leidinggroep.

Je wordt enthousiast als je kinderen ziet spelen, je hebt zaterdagmiddag (meestal) tijd of je kunt en wilt tijd maken Lees meer…

Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van de krokoklub (http://jeugdwerkbaarle.org/activiteiten/krokoklub/).

't Jeugdhuis

Vind jij het leuk om voor de  jeugd van 10 tot 13 jaar activiteiten te organiseren?
Kan jij je  maandelijks wel een avondje vrijmaken?
En vind je het leuk om een paar keer per seizoen, samen met iemand anders van de leidinggroep, een activiteit voor te bereiden?

Is het antwoord op deze vragen ja? Dan is het hoog tijd dat je leiding wordt bij ’t Jeugdhuis!

Sinterklaas - Commissie

Midden november komt Sinterklaas aan in het land. Hij zal ook Baarle bezoeken. Om zijn aankomst en verblijf in ons dorp zo aangenaam mogelijk te maken, zijn we op zoek naar mensen die dat mee willen regelen. Daarbij horen de intocht in Baarle, Ulicoten, Zondereigen en de school- en huisbezoeken. Om Sinterklaas zijn verblijf te organiseren, heb je op voorhand een paar avonden nodig en daarnaast ligt het meeste werk in de Sinterklaasperiode zelf.

Sinterklaas - Meehelpen

Vanaf ongeveer half november tot 6 december organiseren we de Sinterklaasactiviteiten. Voor deze activiteiten hebben we veel hulp nodig, dus we hopen dat ook jij een handje toe komt steken.

Wat doen we zoal met Sinterklaas:

  • de intocht in Baarle, Ulicoten en Zondereigen;
  • de bezoeken aan de scholen in Baarle, Ulicoten, Zondereigen en Weelde-Statie;
  • een heleboel andere (huis)bezoeken van Sint en/of Piet, zo hebben we bezoeken aan verenigingen, bedrijven en bij mensen thuis;
  • verhuur van kleding.

We hebben veel helpende handjes nodig: Pieten, maar ook mensen die mee willen helpen spullen klaarzetten, schminken, snoep inpakken, pakken inpakken, aanwezig zijn als er pakken terug komen, opruimen, pakken wassen,  we hebben extra mensen nodig tijdens de intocht als ‘barpersoneel’ enz. enz. enz.
Wil je komen helpen? Vul dan onderstaand formulier in. Met het formulier kun je je aanmelden om te helpen bij een of meer van de andere taken.  Met het andere formulier kun je je aanmelden als Piet.

Kinderfeestjes/fuiven - Meehelpen

De barruimte van het Jeugdwerk kan gebruikt worden  voor kinderfeestjes of fuiven.
De feestjes zijn bedoeld voor kinderen vanaf klas 4 / groep 6 tot en met het 1e middelbaar. We organiseren  geen programma, de kinderen moeten zich zelf dus vermaken.

Deze feestjes worden meestal gehouden op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Op zo’n avond zijn er een paar jeugdwerkers aanwezig om alles in goede banen te leiden (o.a. klaarzetten, hulp achter de bar, opruimen. We zoeken een groep mensen die willen helpen en dan kijken we steeds wie er wanneer tijd (en zin) heeft.

Wie wil een keer een helpen bij een kinderfeestje / fuif? Door middel van dit formulier kun je je aanmelden.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.