Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven om mee te helpen bij (een van) de activiteiten van het Jeugdwerk. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

Koningsdag - Commissie

De Koningsdagcommissie organiseert de activiteiten op Koningsdag. De commissie kan activiteiten zelf bedenken of kiezen uit iets wat voorgaande jaren werd georganiseerd. Toen werd er onder andere een versierde fietsenoptocht en een vrijmarkt georganiseerd, maar alle andere ideeën zijn welkom!

Wielerzesdaagse - Routes controleren

We kunnen jouw hulp gebruiken bij het controleren van de Wielerzesdaagse routes

De W6D routes worden gemaakt door de werkgroep routes  Als de routes klaar zijn moeten ze nog een laatste controle doorstaan voordat ze ingezet kunnen worden voor de W6D en daarvoor is jouw hulp van harte welkom.

Wil jij een route fietsen en de routebeschrijving controleren?  Het controleren van de routes moet afgerond zijn in de 2e week van juni.

Avondvierdaagse - Meehelpen

De A4D zal dit jaar plaatsvinden 3 t/m 7 juni 2019.

Heb je zin om te komen helpen? We kunnen vele helpende handjes gebruiken. Denk hierbij aan taken bij start en aankomst, hulp bij drankpauzes, hulp achter de bar en diverse hand en spandiensten. Wil je helpen, maar ook zelf deelnemen aan de Avondvierdaagse? Dan is dat geen probleem en kan dat altijd geregeld worden!

Meld je aan via onderstaand formulier. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je mogelijkheden zijn in die week, alle hulp is welkom al is het maar een uurtje.

Zomerkamp - Leiding

We organiseren twee zomerkampen een week voor de onderbouw  van de basisschool en een week voor de bovenbouw.

  • De eerste week (onderbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 27 juli t/m zaterdag 3 augustus 2019
  • De tweede week (bovenbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 3 t/m zaterdag 10 augustus 2019

Heb je zin om een week als leiding mee te gaan? Meld je dan aan via onderstaand formulier

Pruimentour - Commissie

De Pruimentour wijzigt van koers en zoekt helpende handjes.

Lees hierover op: Pruimentour wijzigt van koers

Wil je meehelpen aan de organisatie en de voorbereiding van de Pruimentour 2019, geef je dan op via onderstaande link.

De Krokoklub

De Krokoklub heeft weer een geslaagd jaar achter de rug. Gemiddeld dertig kinderen kwamen één keer per maand hun zaterdagmiddag bij ons doorbrengen. Er zijn veel leuke programma’s geweest, zoals een stormbaan, levend ganzenbord, een sportmiddag, levend cluedo, speurtochten en wandelingen, maar ook de gewone, kleinere programma’s kwamen volop aan bod, zoals de kookmiddag, discomiddag, bonte middag en een pyjamabal.

Ook het volgen seizoen willen wij, de krokoleiding, er weer volop tegenaan gaan. Helaas kampen we echter met een leidingtekort en dit willen we graag aanvullen. Voel jij je geroepen om mee te helpen bij de Krokoklub, vul dan onderstaand formulier in, en wij nemen contact met jou op. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van de krokoklub (http://jeugdwerkbaarle.org/activiteiten/krokoklub/).

De Krokoklub is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar en is één zaterdag per maand van oktober tot en met mei. Per activiteit bezoeken ongeveer 30 kinderen de Krokoklub. Als leiding ben je rond kwart over één aanwezig en je bent tot ongeveer half zes bezig. We verwachten dat je op regelmatige basis aanwezig kunt zijn en dat je een paar keer per seizoen de voorbereiding van een programma op je neemt.

't Jeugdhuis

Vind jij het leuk om voor de  jeugd van 10 tot 15 jaar activiteiten te organiseren?
Kan jij je  maandelijks wel een avondje vrijmaken?
En vind je het leuk om een paar keer per seizoen, samen met iemand anders van de leidinggroep, een activiteit voor te bereiden?

Is het antwoord op deze vragen ja? Dan is het hoog tijd dat je leiding wordt bij ’t Jeugdhuis!

Kinderfeestjes/fuiven - Meehelpen

Wie wil een keer een helpen bij een kinderfeestje / fuif? Door middel van dit formulier kun je je aanmelden.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.