Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven om mee te helpen bij (een van) de activiteiten van het Jeugdwerk. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

Wielerzesdaagse - Commissie

De organisatiecommissie W6D is verantwoordelijk voor de voorbereidingen en het goede en vlotte verloop van de W6D.

Stap jij als W6D commissielid in de wereld van de Wielerzesdaagse? Het mooiste en grootste evenement voor kinderen in de regio Baarle. Een week lang plezier, sport en spel. Waarbij jij samen met je mede commissieleden een deel van de organisatie voor je rekening neemt. Hoe gaaf is dat!

De commissie bestaat uit een 10-tal personen. Deze groep komt een aantal malen voorafgaand aan de W6D bij elkaar en in werkgroepjes wordt een en ander verder uitgewerkt. Zo zijn er groepjes voor o.a. toerkrant, routes, deelnemersadministratie, sponsoring enz.

De W6D commissie is een organisatie waar ruimte is voor creativiteit, organisatietalent, samenwerking en gezelligheid. Vind je het leuk om samen ergens je schouders onder te zetten. Dan is dit echt iets voor jou!

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen: Stuur een e-mail met je contactgegevens naar w6d@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Zomerkamp - Leiding

We organiseren twee zomerkampen een week voor de onderbouw  van de basisschool en een week voor de bovenbouw.

  • De eerste week (onderbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 14 t/m zaterdag 21 augustus 2021.
  • De tweede week (bovenbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 21 t/m zaterdag 28 augustus 2021.

Heb je zin om een week als leiding mee te gaan? Meld je dan aan via onderstaand formulier

Sinterklaas - Commissie

Midden november komt Sinterklaas aan in het land. Dan zal hij ook Baarle bezoeken. Om zijn aankomst en verblijf in ons dorp zo aangenaam mogelijk te maken, zijn we op zoek naar mensen die dat mee willen regelen. Daarbij horen de intocht in Baarle en in Zondereigen en de school- en huisbezoeken. Om Sinterklaas zijn verblijf te organiseren, heb je op voorhand een paar avonden nodig en daarnaast ligt het meeste werk in de Sinterklaasperiode zelf.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.