Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven om mee te helpen bij (een van) de activiteiten van het Jeugdwerk. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

We zoeken bestuursleden

Als bestuurslid bij het Jeugdwerk heb je een hart voor de Baarlese jeugd. We vergaderen elke maand over de orde van de dag aan de hand van een agenda. Vanuit de vergaderingen worden actiepunten opgezet die door de bestuursleden worden opgepakt en uitgevoerd. Meer…

Koningsdag - Meehelpen

Er is een volledig vernieuwde commissie aan de slag om Koningsdag in Baarle nieuw leven in te blazen. Het wordt een dagvullend programma, van 12.30 tot 21.30u, met traditionele én hele nieuwe activiteiten op en rond het Sint Annaplein. O.a. de versierde optocht, vrijmarkt, workshops door Baarlese verenigingen, ‘heel Baarle zingt’ en live muziek van The Manatees. Bekijk het volledige programma op https://jeugdwerkbaarle.org/koningsdag/

Het wordt een dag voor jong en oud waarbij gezelligheid, samenzijn en samen vieren voorop staan.

Om deze dag tot een succes te maken is er hulp nodig! We zoeken voor deze dag, donderdag 27 april, vrijwilligers o.a. om te schminken, spelbegeleiding, opbouwen en afbreken van het podium en de spellen, versieren plein, bezetting achter de bar, etc. Je kunt je voor de hele dag opgeven, maar ook voor een paar uurtjes, enkel helpen met opbouwen of alleen mee afbreken. Alle helpende handen zijn welkom. Meld je aan d.m.v. onderstaand formulier.

Zomerflyer bezorgen

Door middel van de zomerflyer brengen we de zomervakantieactiviteiten onder de aandacht bij iedereen in Baarle.

Vanaf 13 april kan de zomerflyer huis aan huis worden rondgebracht. . Graag willen wij deze allemaal bezorgd hebben voor 21 april.  Help jij mee met de bezorging van deze flyer? Vul dan onderstaand formulier in.

Avondvierdaagse - Meehelpen

De A4D zal dit jaar plaatsvinden van 5 t/m 9 juni 2023.

Bij de Avondvierdaagse zijn mensen nodig die: Pijlen ophangen, pijlen ophalen, afstempelen start, drankpauze, afstempelen finish, barpersoneel, uitdelen medailles vrijdag bij de finish. Ook al kun je maar één dag helpen: je hulp is altijd welkom!

Meld je aan via onderstaand formulier. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je mogelijkheden zijn in die week, alle hulp is welkom al is het maar een uurtje.

Wielerzesdaagse - Groepen indelen

Het indelen van de groepen is een hele puzzel.  Dat gaan we dit jaar doen op zaterdag 3 juni. Kom je helpen?
We willen rond 09.30 beginnen.

Het principe van groepen indelen is simpel:  We hebben alle inschrijfformulieren en dan gaan we groepjes maken op basis van de voorkeuren die de deelnemers hebben ingevuld op het formulier. In de praktijk is het een heel gepuzzel, de groepjes mogen niet te groot en niet te klein zijn; en het combineren van voorkeuren is ook niet altijd even simpel.  Als je van puzzelen houdt is dit een superleuke bezigheid!

Zomerkamp - Leiding

We organiseren twee zomerkampen een week voor de onderbouw  van de basisschool en een week voor de bovenbouw.

  • De eerste week (onderbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 5 t/m zaterdag 12 augustus 2023.
  • De tweede week (bovenbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 12 t/m zaterdag 19 augustus 2023.

Heb je zin om een week als leiding mee te gaan? Meld je dan aan via onderstaand formulier

De Krokoklub

De leidinggroep van de krokockub organiseert één maal per maand een activiteit voor de kinderen van de onderbouw van de basisschool in de periode oktober tot juni. Als leiding van de Krokoklub ben je (meestal) aanwezig bij de activiteiten en je bereidt af en toe een programma voor samen met enkele anderen uit de leidinggroep.

Je wordt enthousiast als je kinderen ziet spelen, je hebt zaterdagmiddag (meestal) tijd of je kunt en wilt tijd maken Lees meer…

Voor meer informatie kun je kijken op de pagina van de krokoklub (http://jeugdwerkbaarle.org/activiteiten/krokoklub/).

't Jeugdhuis

Vind jij het leuk om voor de  jeugd van 10 tot 13 jaar activiteiten te organiseren?
Kan jij je  maandelijks wel een avondje vrijmaken?
En vind je het leuk om een paar keer per seizoen, samen met iemand anders van de leidinggroep, een activiteit voor te bereiden?

Is het antwoord op deze vragen ja? Dan is het hoog tijd dat je leiding wordt bij ’t Jeugdhuis!

Kinderfeestjes/fuiven - Meehelpen

De barruimte van het Jeugdwerk kan gebruikt worden  voor kinderfeestjes of fuiven.
De feestjes zijn bedoeld voor kinderen vanaf klas 4 / groep 6 tot en met het 1e middelbaar. We organiseren  geen programma, de kinderen moeten zich zelf dus vermaken.

Deze feestjes worden meestal gehouden op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Op zo’n avond zijn er een paar jeugdwerkers aanwezig om alles in goede banen te leiden (o.a. klaarzetten, hulp achter de bar, opruimen. We zoeken een groep mensen die willen helpen en dan kijken we steeds wie er wanneer tijd (en zin) heeft.

Wie wil een keer een helpen bij een kinderfeestje / fuif? Door middel van dit formulier kun je je aanmelden.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.