Opgaveformulieren

Op deze pagina staan de formulieren om je op te geven om mee te helpen bij (een van) de activiteiten van het Jeugdwerk. Het betreft zowel commissiewerk (de voorbereidende activiteiten / het organiseren van een activiteit) als het bieden van een helpend handje bij een activiteit. Als het gaat om commissiewerk is dat in de titel van het formulier duidelijk aangegeven.
We hebben voor alle activiteiten helpende handjes nodig. Iedereen -ook al ben je tot op dit moment geen vrijwilliger bij het jeugdwerk- kan zich aanmelden. Alle hulp is welkom.
Heb je vragen over vrijwilliger zijn bij het jeugdwerk of wil je meer weten over het helpen bij een bepaalde activiteit neem dan contact met ons op.

Jeugdcarnaval - Commissie

In november start het carnavalsseizoen met een 11-11-bal waarbij de Jeugdraad wordt gekozen. Na dat bal begin je toe te werken naar de carnavalsperiode in februari. In die periode staan een aantal kinderbals, uitstapjes en natuurlijk de optocht op het programma. Als commissie werk je ook samen met Carnavalsvereniging De Grenszuukers om het Carnaval voor Baarle goed te regelen. Vooral rond Carnaval ben je intensief bezig met de voorbereidingen en de activiteiten zelf.

Koningsdag - Commissie

De Koningsdagcommissie organiseert de activiteiten op Koningsdag. De commissie kan activiteiten zelf bedenken of kiezen uit iets wat voorgaande jaren werd georganiseerd. Toen werd er onder andere een versierde fietsenoptocht en een vrijmarkt georganiseerd, maar alle andere ideeën zijn welkom!

Avondvierdaagse - Commissie

De avondvierdaagse staat in het voorjaar op het programma.
De voorbereiding bestaat uit een aantal voorbereidende vergaderingen en er moeten een aantal taken verdeeld worden. Denk zaken als: routes, inschrijfavonden en deelnemersadministratie, mensen om mee te helpen e.d..

Wielerzesdaagse - Commissie

De organisatiecommissie W6D is verantwoordelijk voor de voorbereidingen en het goede en vlotte verloop van de W6D.

De commissie bestaat uit een 10-tal personen. Deze groep komt een aantal malen voorafgaand aan de W6D bij elkaar en in subgroepjes wordt een en ander verder uitgewerkt. Zo zijn er groepjes voor o.a. toerkrant, routes, deelnemersadministratie, sponsoring enz.

Mensen die zitting willen nemen in de W6D commissie zijn altijd van harte welkom. De W6D is de grootste activiteit van het jeugdwerk en is een forse organisatieklus.  Wil je zitting nemen in de commissie vul dan onderstaand formulier in.

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen: Stuur een e-mail met je contactgegevens naar w6d@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Zomerkampen - Commissie

Als organisatiecommissie ben je niet verantwoordelijk voor de programma’s e.d. tijdens een kampweek. Dat doet de leidinggroep van de betreffende kampweek. Je bent wel verantwoordelijk voor alle algemeen te regelen zaken, zoals:

  • Publiciteit
  • Leiding bij elkaar zoeken
  • Inschrijven van deelnemers
  • Eten en drinken inkopen
  • Informatie naar ouders

De organisatiecommissie wordt in januari samengesteld en gaat dan aan de slag. Als eerste met het bij elkaar zoeken van de leidinggroepen, immers die moeten in april/mei aan de slag met de programmavoorbereiding van hun week. Daarna volgt het inschrijven van deelnemers en het regelen van de overige zaken.

Zomerkamp - Leiding

We organiseren twee zomerkampen een week voor de onderbouw  van de basisschool en een week voor de bovenbouw.

  • De eerste week (onderbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 1 t/m zaterdag 8 augustus 2020.
  • De tweede week (bovenbouw lagere school) is dit jaar: van zaterdag 8 t/m zaterdag 15 augustus 2020.

Heb je zin om een week als leiding mee te gaan? Meld je dan aan via onderstaand formulier

Jeugdwerk Baarle Quiz - Commissie

Sinds enkele jaren wordt de Jeugdwerk Baarle Quiz georganiseerd met succes! Het is tot op dit moment elke keer “uitverkochte zaal” geweest.

't Jeugdhuis

Vind jij het leuk om voor de  jeugd van 10 tot 13 jaar activiteiten te organiseren?
Kan jij je  maandelijks wel een avondje vrijmaken?
En vind je het leuk om een paar keer per seizoen, samen met iemand anders van de leidinggroep, een activiteit voor te bereiden?

Is het antwoord op deze vragen ja? Dan is het hoog tijd dat je leiding wordt bij ’t Jeugdhuis!

Kinderfeestjes/fuiven - Meehelpen

Wie wil een keer een helpen bij een kinderfeestje / fuif? Door middel van dit formulier kun je je aanmelden.

Leidingactiviteiten - Commissie

Wie wil een keer een leidingactiviteit organiseren? Laat je creativiteit je gang gaan! In principe is alles mogelijk als het maar leuk is, en binnen het budget past. uiteraard moet het ‘passen’ voor de doelgroep: de jeugdwerkleiding.