Koningsdag 2021

Ook dit jaar zal Koningsdag op een andere manier gevierd gaan worden dan we gewend zijn. Natuurlijk laten we het niet zomaar voorbij gaan. Daarom hebben we 2 activiteiten bedacht.

Versieren Huis

Zoek alle vlaggen, slingers en ballonen bij elkaar en versier jullie huis aan de voorkant. Als je in de prijzen wilt vallen voor het mooist versierde huis meld je dan aan via mail. Stuur je mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.  Op koningsdag gaan we ’s middags langs bij de deelnemers en maken een foto van het huis. De winnaars krijgen bericht van ons.

Kroontjes quiztocht

Bij diverse winkels en andere gebouwen (bijv. gemeentehuis, CCB) in het centrum van Baarle hangen kroontjes op papier voor het raam. Op dat kroontje staat een vraag die te maken heeft met koningsdag, -spelen, -huis. De antwoorden op deze vragen schrijf je op en kun je per mail doorsturen naar naar info@jeugdwerkbaarle.org. Deze kroontjes quiztocht is niet alleen op Koningsdag. Hiervoor heb je een hele week de tijd vanaf 25 april t/m 2 mei.  De winnaars krijgen van ons een bericht.

Op zaterdag 1 mei kunnen kinderen van de Krokclub aan de Kroontjes quiztocht deelnemen onder leiding van de Krokoclub, lees hierover op: <pagina Krokoclub>

Het Jeugdwerk volgt de richtlijnen in Nederland en België nauwgezet op. De goede gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers staat voorop. Op de pagina nieuws staat steeds de meest recente informatie over de impact op de maatregelen a.g.v. het Coronavirus voor de jeugdwerkactiviteiten . Link naar de pagina nieuws