Krokoklub

De Krokoleiding organiseert van oktober tot en met juni regelmatig de Krokoklub, een activiteit op de eerste zaterdag van de maand. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud. Het is dus een middag voor kinderen die de leeftijd hebben van de laatste kleuterklas tot en met groep 6 of de 4e klas. Alle kinderen uit Baarle en omstreken zijn welkom.

Je vindt de Krokoklub in de lokalen van het Jeugdwerk, ook wel het Jeugdhuis genoemd, in het CCB, het Cultureelcentrum van Baarle-Nassau/Hertog. De middag begint steeds om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De Krokoklub - Informatie voor deelnemers

De activiteiten die de Krokoleiding organiseert, variëren van spellentoernooien tot knutsel- en themadagen, feestjes en zelfs uitstapjes! In Ons Weekblad vind je telkens een stukje van de Krokoklub over de voorgaande zaterdag en het programma van de volgende Krokomiddag. Meer info over de programma’s staat ook op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/Krokoklub en op deze website, zie hieronder ‘Krokoclub – programma’.

De deuren van de Krokoklub zijn een kwartiertje geopend, dus je ouders kunnen je brengen van 14.00 uur tot 14.15 uur. Tegen 16.30 uur, het einde van de Krokomiddag, kunnen ze je weer komen ophalen.

Natuurlijk is er bij de Krokoklub ook tijd om wat te snoepen en te drinken. De Krokoleiding heeft speciale “kinderprijzen”: een glaasje fris kost € 0,40 en snoepjes koop je al van € 0,02 per stuk tot € 0,50 voor een snoepzak. Verder is er ook chips, en de Krokoleiding maakt op speciale middagen wel eens iets extra’s als warme choco, frisse ranja of hotdogs.

Elke deelnemer betaalt €1,50 inkom.

Vorig seizoen hebben we met een inschrijvingsformulier gewerkt vanwege covid-19 voor onze activiteiten, ook dit jaar willen we hier graag mee werken. Het versnelt het aanmeldproces bij de inkom en geeft ons een goede indicatie van het aantal krokokindjes. Aan de deur inschrijven is nog steeds mogelijk maar wij zouden jullie willen vragen toch zoveel mogelijk van te voren aan te melden. We proberen elke maandag voor de activiteit het inschrijvingsformulier op deze website te zetten. Zodra dit gebeurd, communiceren wij dit ook op facebook.

Krokoklub - Programma 18 juni

Onze volgende activiteit is op 18 juni. Als afsluiten van dit krokoseizoen voorzien wij een springkussen waarop we gekke spelletjes spelen.

Vanaf 13 juni kun je je inschrijven: <link naar het inschrijfformulier>

Krokoklub - Programma's seizoen 2021-2022

Voor het seizoen 2021 – 2022 hebben we de volgende programma’s gepland:

9 oktober – kookmiddag
Samen koken we een aantal heerlijke gerechtjes die je daarna samen met je vriendjes/vriendinnetjes kunt opeten.

6 november – Pre carnaval
Het carnavalsseizoen mag bijna weer beginnen en dit gaan we vieren met een pre carnaval activiteit.

4 december- sinterklaas
Dit jaar zal de sint een bezoekje brengen aan de Kroko. Piet zorgt weer voor superleuke spelletjes en snoepjes en misschien zijn er wel cadeautjes.

8 januari – superhelden nieuwjaar
We zetten het nieuwe jaar samen in met onze nieuwe superkrachten. Als welke superheld kom jij verkleed?

5 februari – speeltuinentocht
Samen met je vriendjes ravotten in de speeltuinen van Baarle.

19 februari – carnaval Snotneuzenbal
Deze activiteit is geannuleerd.

12 maart– verrassingsprogramma
Dit jaar voorzien we een verrassing programma. Naar de binnenspeeltuin Raf en Otje in Turnhout.

9 april – boerderij middag
Een hele middag boerenspelletjes spelen samen met je vriendjes/vriendinnetjes.

7 mei – bonte middag
Lekker een hele middag spelletjes doen waarbij je iets kunt eten, vies worden of een ander vies maken.
Trek je slechte kleren aan want je zou wel is vies kunnen worden.

18 juni – afsluiter met springkussen
Als afsluiter voorzien we een springkussen waarop we gekke spelletjes spelen.

De Krokoklub - Informatie voor leiding / medewerkers

We zoeken steeds mensen die ons als leiding willen helpen bij onze activiteiten. Hieronder vind je informatie voor (toekomstige) leiding / medewerkers aan de Krokoklub.Wil je meer informatie of wil je ons komen helpen? Laats ons dat weten via info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je je op

Vrijwilliger bij de Krokoklub

De Krokoklub biedt een keer per maand op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur een gevarieerd programma voor kinderen van de onderbouw van de basisschool. Als leiding van de Krokoklub word je enthousiast als je kinderen ziet spelen, heb je op zaterdagmiddag (meestal) tijd en je bent op de juiste momenten verantwoordelijk. De leidinggroep bestaat momenteel uit een leuke en enthousiaste groep mensen die graag nieuwe leiding wil verwelkomen.
Het Krokoseizoen begint medio oktober en eindigt eind mei. Je hoeft niet elke keer beschikbaar te zijn, maar we verwachten wel dat je regelmatig beschikbaar bent.
Wil je meer informatie over de Krokoklub stuur ons dan een mailtje en we nemen contact met je op.