Krokoklub

De Krokoleiding organiseert van oktober tot en met juni regelmatig de Krokoklub, een activiteit op de eerste zaterdag van de maand. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud. Het is dus een middag voor kinderen die de leeftijd hebben van de laatste kleuterklas tot en met groep 6 of de 4e klas. Alle kinderen uit Baarle en omstreken zijn welkom.

Je vindt de Krokoklub in de lokalen van het Jeugdwerk, ook wel het Jeugdhuis genoemd, in het CCB, het Cultureelcentrum van Baarle-Nassau/Hertog. De middag begint steeds om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De Krokoklub - Informatie voor deelnemers

De activiteiten die de Krokoleiding organiseert, variëren van spellentoernooien tot knutsel- en themadagen, feestjes en zelfs uitstapjes! In Ons Weekblad vind je telkens een stukje van de Krokoklub over de voorgaande zaterdag en het programma van de volgende Krokomiddag. Meer info over de programma’s staat ook op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/Krokoklub en op deze website, zie hieronder ‘Krokoclub – programma’.

De deuren van de Krokoklub zijn een kwartiertje geopend, dus je ouders kunnen je brengen van 14.00 uur tot 14.15 uur. Tegen 16.30 uur, het einde van de Krokomiddag, kunnen ze je weer komen ophalen.

Natuurlijk is er bij de Krokoklub ook tijd om wat te snoepen en te drinken. De Krokoleiding heeft speciale “kinderprijzen”: een glaasje fris kost € 0,60 en snoepjes koop je al van € 0,06 per stuk tot € 1,00 voor een snoepzak. Verder is er ook chips, en de Krokoleiding maakt op speciale middagen wel eens iets extra’s als warme choco, frisse ranja of hotdogs.

Elke deelnemer betaalt €1,50 inkom.

Krokoklub - Onze volgende activiteit

Momenteel is er nog geen nadere informatie over onze volgende activiteit.

Krokoklub - Programma's seizoen 2023-2024

Voor het seizoen 2023 – 2024 hebben we de volgende programma’s gepland:

7 oktober – Dierenmiddag
Tijdens onze eerste krokomiddag van dit seizoen staat alles in het thema van dieren. Wie van jullie komt er verkleed als het mooiste diertje?

4 november – Herfstmiddag
Een leuke middag waarbij we met goed weer naar het bos hopen te gaan. We gaan aan de slag met de blaadjes van de bomen en kastanjes en spelen veel spelletjes.

2 december- Sinterklaas

Dit jaar zal de sint een bezoekje brengen aan de kroko. Piet zorgt weer voor superleuke spelletjes en snoepjes en misschien zijn er wel cadeautjes.

13 januari – Ouderwets nieuwjaar
We zetten het nieuwe jaar samen in door ouderwets gezelschapspelletjes te spelen!

3 februari – Snotneuzenbal
De krokoklub maakt er samen met de carnavalscommissie een feestje van om carnaval te openen. Het Snotneuzenbal is een carnavalsfeest voor alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 10 jaar.

2 maart – Leiding tegen de kinderen 
Tijdens deze middag spelen we het superleuke spel 1 tegen allen, ofwel de ‘leiding tegen de kinderen’.

6 april – Bonte middag
Lekker een hele middag spelletjes doen waarbij je iets kan eten, vies kan worden of een ander vies maken. Trek je slechte kleren aan want je zou wel eens vies kunnen worden.

4 mei – Verrassingsprogramma

Ook dit jaar voorzien we weer een verrassingsprogramma. Later zal bekend worden wat we deze middag gaan doen.

22 juni – Piratenmiddag 
Als afsluiter voorzien we dit jaar een gezellige middag met activiteiten in het thema ‘piraten’. Wie weet gaan we wel schminken, op avontuur over zee of waterspelletjes spelen,…

De Krokoklub - Informatie voor leiding / medewerkers

We zoeken steeds mensen die ons als leiding willen helpen bij onze activiteiten. Hieronder vind je informatie voor (toekomstige) leiding / medewerkers aan de Krokoklub.Wil je meer informatie of wil je ons komen helpen? Laats ons dat weten via info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je je op

Vrijwilliger bij de Krokoklub

De Krokoklub biedt een keer per maand op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur een gevarieerd programma voor kinderen van de onderbouw van de basisschool. Als leiding van de Krokoklub word je enthousiast als je kinderen ziet spelen, heb je op zaterdagmiddag (meestal) tijd en je bent op de juiste momenten verantwoordelijk. De leidinggroep bestaat momenteel uit een leuke en enthousiaste groep mensen die graag nieuwe leiding wil verwelkomen.
Het Krokoseizoen begint medio oktober en eindigt eind mei. Je hoeft niet elke keer beschikbaar te zijn, maar we verwachten wel dat je regelmatig beschikbaar bent.
Wil je meer informatie over de Krokoklub stuur ons dan een mailtje en we nemen contact met je op.