Krokoklub

De Krokoleiding organiseert van oktober tot en met juni regelmatig de Krokoklub, een activiteit op de eerste zaterdag van de maand. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud. Het is dus een middag voor kinderen die de leeftijd hebben van de laatste kleuterklas tot en met groep 6 of de 4e klas. Alle kinderen uit Baarle en omstreken zijn welkom.

Je vindt de Krokoklub in de lokalen van het Jeugdwerk, ook wel het Jeugdhuis genoemd, in het CCB, het Cultureel Centrum van Baarle-Nassau/Hertog. De middag begint steeds om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Krokoklub - Sinterklaas

Zaterdag 1 december komen Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij de Krokoklub. Om er zeker van te zijn dat Sinterklaas voor elk kind een leuk cadeautje meebrengt, is het voor deze middag noodzakelijk om uw dochter en / of zoon op te geven. Opgeven kan eenvoudig via dit formulier.

De Krokoklub - Informatie voor deelnemers

De activiteiten die de Krokoleiding organiseert, variëren van spellentoernooien tot knutsel- en themadagen, feestjes en zelfs uitstapjes! In Ons Weekblad vind je telkens een stukje van de Krokoklub over de voorgaande zaterdag en het programma van de volgende Krokomiddag. Meer info over de programma’s staat ook op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/Krokoklub en op deze website, zie hieronder ‘Krokoclub – programma’.

De deuren van de Krokoklub zijn een kwartiertje geopend, dus je ouders kunnen je brengen van 14.00 uur tot 14.15 uur. Tegen 16.30 uur, het einde van de Krokomiddag, kunnen ze je weer komen ophalen. De Krokoleiding vraagt de ouders om hun kind boven bij het Jeugdhuis af te zetten en ook daar op te halen, in verband met de veiligheid van de kinderen.

Natuurlijk is er bij de Krokoklub ook tijd om wat te snoepen en te drinken. De Krokoleiding heeft speciale “kinderprijzen”: een glaasje fris kost € 0,40 en snoepjes koop je al van € 0,02 per stuk tot € 0,50 voor een snoepzak. Verder is er ook chips, en de Krokoleiding maakt op speciale middagen wel eens iets extra’s als warme choco, frisse ranja of hotdogs.

Elke deelnemer betaalt €1,50 inkom. Bij het begin van elke Krokomiddag is er een lijst waarop ouders de naam van hun kind(eren) en contactgegevens kunnen achterlaten. Wij vragen de ouders om deze lijst consequent in te vullen, omdat het in bepaalde gevallen handig kan zijn dat wij ouders kunnen bereiken.

Krokoklub - Programma

3 november – Halloween

Lekker griezelen met al je vriendjes en vriendinnetjes.

1 december – Sinterklaas

Dit jaar zal de sint een bezoekje brengen aan de Kroko. Zwarte Piet zorgt weer voor superleuke spelletjes en snoepjes en misschien zijn er wel cadeautjes.

5 januari – Nieuwjaar

Op deze dag vieren we gezellig met ons allemaal het nieuwe jaar.

2 februari – Kookmiddag

Met de leiding heerlijk eten klaarmaken en dan lekker opeten.

6 april – Superheldenmiddag

Samen met de leiding spelletjes doen en knutselen zodat jij je favoriete superheld kan uithangen.

4 mei – Bonte middag

Lekker een hele middag spelletjes doen waarbij je iets kunt eten, vies worden of een ander vies maken.
(Aan de ouders: gelieven uw kind kleren aan te doen die vies mogen worden.)

1 juni – Afsluiter met Springkussen

Als afsluiter lekker met iedereen een gave middag op een springkasteel.

De Krokoklub - Informatie voor leiding / medewerkers

Hieronder vind je informatie voor (toekomstige) leiding / medewerkers aan de Krokoklub.

Vrijwilliger bij de Krokoklub

De Krokoklub biedt een keer per maand op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur een gevarieerd programma voor kinderen van de onderbouw van de basisschool. Als leiding van de Krokoklub help je mee aan voorbereiding en uitvoering van de programma’s.

Het Krokoseizoen begint medio oktober en eindigt eind mei. Je hoeft niet elke keer beschikbaar te zijn, maar we verwachten wel dat je regelmatig beschikbaar bent.

Wil je meer informatie over de Krokoklub stuur ons dan een mailtje en we nemen contact met je op.