Krokoklub

De Krokoleiding organiseert van oktober tot en met juni regelmatig de Krokoklub, een activiteit op de eerste zaterdag van de maand. Deze activiteiten zijn voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud. Het is dus een middag voor kinderen die de leeftijd hebben van de laatste kleuterklas tot en met groep 6 of de 4e klas. Alle kinderen uit Baarle en omstreken zijn welkom.

Je vindt de Krokoklub in de lokalen van het Jeugdwerk, ook wel het Jeugdhuis genoemd, in het CCB, het Cultureelcentrum van Baarle-Nassau/Hertog. De middag begint steeds om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De Krokoklub - Informatie voor deelnemers

De activiteiten die de Krokoleiding organiseert, variëren van spellentoernooien tot knutsel- en themadagen, feestjes en zelfs uitstapjes! In Ons Weekblad vind je telkens een stukje van de Krokoklub over de voorgaande zaterdag en het programma van de volgende Krokomiddag. Meer info over de programma’s staat ook op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/Krokoklub en op deze website, zie hieronder ‘Krokoclub – programma’.

De deuren van de Krokoklub zijn een kwartiertje geopend, dus je ouders kunnen je brengen van 14.00 uur tot 14.15 uur. Tegen 16.30 uur, het einde van de Krokomiddag, kunnen ze je weer komen ophalen.

Natuurlijk is er bij de Krokoklub ook tijd om wat te snoepen en te drinken. De Krokoleiding heeft speciale “kinderprijzen”: een glaasje fris kost € 0,40 en snoepjes koop je al van € 0,02 per stuk tot € 0,50 voor een snoepzak. Verder is er ook chips, en de Krokoleiding maakt op speciale middagen wel eens iets extra’s als warme choco, frisse ranja of hotdogs.

Elke deelnemer betaalt €1,50 inkom.

Krokoklub - Onze volgende activiteit

Onze volgende activiteit is op zaterdag 1 april – Middag Pukkemuk

Zaterdag 1 april gaan we met de Krokoclub spelen bij Pukkemuk in Dongen! We verzamelen vanaf 13u op de parking van het SOB zodat we om half twee kunnen vertrekken richting Pukkemuk. We verwachten om half 6 terug in Baarle te zijn. Om dit uitstapje mogelijk te maken, hopen we op ouders die het zien zitten om mee te helpen met rijden van en naar Dongen. Het zou ons enorm helpen om de kinderen een leuke middag te bezorgen!

Dit uitje kost eenmalig €8,50 waarbij de kinderen een zakje chips en ranja/water krijgen dat mee in de prijs zit. Kinderen moeten dus zelf geen geld meer meenemen.

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk.

Groetjes,
De Krokoleiding

Krokoklub - Programma's seizoen 2022-2023

Voor het seizoen 2022 – 2023 hebben we de volgende programma’s gepland:

8 oktober – Studio 100 middag
Tijdens onze eerste krokomiddag van dit seizoen doen we leuke spellen zoals TIK TAK BOEM… in het Thema ‘studio 100’.

5 november – Halloween
Een leuke middag met verschillende griezelige spelletjes. Je mag verkleed als heks, spook, dracula,… naar de krokoklub komen.

26 november- Sinterklaas
Let op: gewijzigde datum!

Dit jaar zal de sint een bezoekje brengen aan de kroko. Piet zorgt weer voor superleuke spelletjes en snoepjes en misschien zijn er wel cadeautjes.

14 januari – Superhelden nieuwjaar
We zetten het nieuwe jaar samen in met onze nieuwe superkrachten. Als welke superheld kom jij verkleed?

11 februari – Snotneuzenbal
De krokoklub maakt er samen met de carnavalscommissie een feestje van om carnaval te openen. Het Snotneuzenbal is een carnavalsfeest voor alle kinderen vanaf 5 jaar tot en met 10 jaar.

4 maart – Leiding tegen de kinderen
Tijdens deze middag spelen we het superleuke spel 1 tegen allen, ofwel de ‘leiding tegen de kinderen’.

1 april – Verrassingsprogramma
Ook dit jaar voorzien we weer een verrassingsprogramma. Later zal bekend worden wat we deze middag gaan doen.

6 mei – Bonte middag
Lekker een hele middag spelletjes doen waarbij je iets kan eten, vies kan worden of een ander vies maken. Trek je slechte kleren aan want je zou wel eens vies kunnen worden.

3 juni – Circusmiddag
Als afsluiter voorzien we dit jaar een gezellige middag met activiteiten in het thema ‘circus’. Wie weet gaan we wel goochelen, schminken, de clown of acrobaat uithangen,…

De Krokoklub - Informatie voor leiding / medewerkers

We zoeken steeds mensen die ons als leiding willen helpen bij onze activiteiten. Hieronder vind je informatie voor (toekomstige) leiding / medewerkers aan de Krokoklub.Wil je meer informatie of wil je ons komen helpen? Laats ons dat weten via info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je je op

Vrijwilliger bij de Krokoklub

De Krokoklub biedt een keer per maand op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur een gevarieerd programma voor kinderen van de onderbouw van de basisschool. Als leiding van de Krokoklub word je enthousiast als je kinderen ziet spelen, heb je op zaterdagmiddag (meestal) tijd en je bent op de juiste momenten verantwoordelijk. De leidinggroep bestaat momenteel uit een leuke en enthousiaste groep mensen die graag nieuwe leiding wil verwelkomen.
Het Krokoseizoen begint medio oktober en eindigt eind mei. Je hoeft niet elke keer beschikbaar te zijn, maar we verwachten wel dat je regelmatig beschikbaar bent.
Wil je meer informatie over de Krokoklub stuur ons dan een mailtje en we nemen contact met je op.