’t Jeugdhuis

Vanaf ongeveer oktober tot aan juni wordt er gemiddeld 1 activiteit per maand georganiseerd. Het Jeugdhuis is er speciaal voor iedereen vanaf groep 6 / klas 4 tot en met de eerste klas van de middelbare school. Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan deze verschillende activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen genieten al jarenlang van deze avonden.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar altijd zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen binnen het Cultureel Centrum Baarle.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten, gebruikt de leiding Ons Weekblad, worden er affiches en folders gemaakt en komt alles ook op de Facebook-pagina van het Jeugdhuis te staan.

Wanneer het een wat kleinere activiteit is, zal de entree ca. € 1,50 bedragen. Bij grotere activiteiten ligt de prijs een beetje in verhouding tot wat we gaan doen.

Zit jij in de leeftijdsgroep waarvoor het Jeugdhuis zijn activiteiten organiseert en wil je ook wel eens zo’n avond mee maken?
Zorg dan dat je op de hoogte bent van de volgende activiteit (bijvoorbeeld via de nieuwsbrief) en kom gewoon een langs.

Informatie voor deelnemers

Jeugdhuisweekend 2018 – 11 t/m 13 mei 2018

Het jaarlijkse weekendje komt er weer aan! Dit jaar trekken we weer eens naar onze favoriete locatie, De Nekker in Mechelen. Hier zijn we in het verleden al vaker geweest, zowel met ‘t Jeugdhuis als met Upstairs en het bevalt ons daar iedere keer weer zo goed dat we, op verzoek van velen, weer eens terug gaan.

Meer informatie en enkele foto’s vind je in de informatiebrochure, klik op de link hieronder:

Brochure Jeugdhuisweekend 2018

In het kort

Wat: Jeugdhuisweekend 2018
Wanneer: vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei 2018
Vertrek: Vrijdag 11 mei, 17.45 uur verzamelen in onze Jeugdhuislokalen
Aankomst: Zondag 13 mei, ca. 18:00 uur
Kosten: € 42,50.

Inschrijven

Let op: Tot en met zondag 15 april hebben de deelnemers aan het Jeugdhuisweekend 2017 voorrang.
Inschrijven kan via https://goo.gl/forms/lXYZHKk30HcURgtE3

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

Tijdens het winterseizoen wordt voor de bovenbouw van de basisschool regelmatig een activiteit georganiseerd. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteedt aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat men aanwezig is bij het programma.

[ninja_forms_display_form id=”3″]

Volg ons op Facebook