’t Jeugdhuis

Een groep enthousiaste jeugdwerkers heeft een aantal programma’s bedacht om de jeugd van Baarle en omgeving enkele leuke vrijdagen en/of zaterdagen te laten beleven.

 ’t Jeugdhuis is voor de jeugd vanaf klas 4/groep 6 tot en met 1e klas middelbaar onderwijs. Maar, niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan de activiteiten, ook de jeugd uit de omliggende dorpen is van harte welkom.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar meestal zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen in het Cultuurcentrum Baarle.

Informatie voor deelnemers

Zaterdag 15 juni: Uitje naar Walibi Holland

Het Jeugdhuisseizoen 2023-2024 sluiten we af met een dagje weg. Op zaterdag 15 juni a.s. zullen we een gezellige dag gaan beleven in Walibi. We vertrekken zaterdag 15 juni stipt om 08.00 uur vanaf de parkeerplaats van het CCB-gebouw richting Biddinghuizen. Walibi is een park met veel verschillende attracties. Durf je niet in de ene attractie, dan zijn er nog genoeg attracties over waar je wel in durft. Na een hele dag genieten van al het moois wat het park te bedien heeft, vertrekken we rond 18:00 uur weer terug richting Baarle.

De kosten voor deze dag zijn € 29,00. Voor dit bedrag krijg je een dag terug vol plezier met je vrienden en vriendinnen en uiteraard ook de leiding van ’t Jeugdhuis. Omdat de kosten voor een bus veel te hoog zijn, zal leiding van het Jeugdwerk zorgen voor het vervoer met auto’s.

Zit jij in klas 4 / groep 6 t/m de 1ste klas van het middelbaar onderwijs? Jij wilt samen met de leiding van ‘t Jeugdhuis genieten van een geweldige dagje uit? Jij bent niet bang voor de verschillende attracties? Dan kan het niet anders dan dat jij op zaterdag 15 juni mee wilt naar Walibi.

Geef je snel op en geniet samen met je vrienden en vriendinnen van een super te gekke dag in Biddinghuizen.

In het kort:

  • Wat: Naar Walibi Holland met ‘t Jeugdhuis
  • Wanneer: zaterdag 15 juni 2024
  • Voor wie: iedereen vanaf klas 4 / groep 6 t/m 1ste klas van de middelbare school
  • Tijden: vertrek stipt om 08.00 uur vanaf de parkeerplaats van het CCB-gebouw
  • Verwachte aankomst in Baarle rond 20.00 uur
  • Kosten: € 29,00 per persoon

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen en het inschrijfgeld te betalen.

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

’t Jeugdhuis organiseert activiteiten voor de jeugd vanaf groep 6/klas 4 tot en met de 1e klas middelbare school.   De activiteiten worden ongeveer één maal per maand georganiseerd in de periode oktober – juni. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteed aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat je aanwezig is bij het programma.

Contact

Meld je aan  via het formulier op de pagina leidingopgaven op deze website of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.  Heb je vragen stuur dan een mail naar naar info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Volg ons op Facebook