’t Jeugdhuis

’t Jeugdhuis is voor de jeugd vanaf klas 4/groep 6 tot en met 1e klas middelbaar onderwijs. Als gevolg van Corona konden er de afgeopen periode geen activiteiten worden georganiseerd, maar er komt weer een activiteit aanm zie hieronder!  Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan de activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen is van harte welkom.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar altijd zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen in het Cultuurcentrum Baarle.

Informatie voor deelnemers

Vrijdag 18 juni: Uitje naar Bobbejaanland

Na het succes van het Bowlen, organiseren we voor de zomer nog 1 activiteit met ’t Jeugdhuis.

Als 2de activiteit gaan we een dagje weg. Op zaterdag 18 juni a.s. zullen we gezellig een dagje gaan beleven in Bobbejaanland. We vertrekken zaterdag 18 juni om 09.15 uur vanaf de parkeerplaats van het CCB-gebouw richting Lichtaart. Bobbejaanland is een park met veel verschillende attracties. Durf je niet in de ene attractie, dan zijn er nog genoeg over waar je wil in zult durven. Na een hele dag genieten van al het moois wat het park te bedien heeft, vertrekken we weer om 17:00 uur weer terug richting Baarle.

De kosten / vervoer

Omdat wij dit dagje uit voor iedereen toegankelijk willen houden, we vragen € 25,00, hebben wij ervoor gekozen om niet met de bus te gaan. In deze tijd zijn de kosten om een bus te huren extreem hoog. Daarom willen wij aan de ouders vragen om te zorgen voor het vervoer.

Op het inschrijfformulier staat de vraag om te willen zorgen voor het vervoer heen en/of terug. Het aantal ouders wat bereidt is om te rijden is bepalend voor het aantal kinderen die mee kunnen.

Val jij in de categorie klas 4 / groep t/m de 1ste klas van het middelbaar onderwijs en jij wil er samen met de leiding van ‘t Jeugdhuis genieten van een geweldige dagje uit, wie is er niet bang voor de verschillende attracties, met andere woorden: wie gaat er mee op zaterdag 18 juni a.s. naar de Bobbejaanland. Jij??!!

Geweldig, geef je dan snel op en geniet samen met de leiding van een super te gekke dag in Lichtaart.

In het kort

  • Wat: Naar Bobbejaanland met ‘t Jeugdhuis
  • Wanneer: zaterdag 18 juni 2022
  • Voor wie: iedereen vanaf klas 4 / groep 6 t/m 1ste klas middelbare school
  • Tijden: verzamelen om 09.15 uur op de parkeerplaats van het CCB-gebouw
  • Verwachte aankomst in Baarle 17.45 uur
  • Kosten: € 25,00 per persoon

De inschrijving voor deze activitei is gesloten.

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

’t Jeugdhuis organiseert activiteiten voor de jeugd vanaf groep 6/klas 4 tot en met de 1e klas middelbare school.   De activiteiten worden ongeveer één maal per maand georganiseerd in de periode oktober – juni. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteed aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat je aanwezig is bij het programma.

Contact

Meld je aan  via het formulier op de pagina leidingopgaven op deze website of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.  Heb je vragen stuur dan een mail naar naar info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Volg ons op Facebook