’t Jeugdhuis

’t Jeugdhuis is voor de jeugd vanaf klas 4/groep 6 tot en met 1e klas middelbaar onderwijs. Vanaf eind oktober tot aan juni wordt er gemiddeld 1 activiteit per maand georganiseerd. Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan de activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen is van harte welkom.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar altijd zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen in het Cultureel Centrum Baarle.

Informatie voor deelnemers

In verband met de maatregelen a.g.v.het Coronavirus zijn er voorlopig geen activiteiten voor ’t Jeugdhuis gepland. Het Jeugdwerk volgt alle richtlijnen in Nederland en België nauwgezet op. De goede gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers staat voorop.

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

’t Jeugdhuis organiseert activiteiten voor de jeugd vanaf groep 6/klas 4 tot en met de 1e klas middelbare school.   De activiteiten worden ongeveer één maal per maand georganiseerd in de periode oktober – juni. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteed aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat je aanwezig is bij het programma.

Contact

Meld je aan  via het formulier op de pagina leidingopgaven op deze website of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.  Heb je vragen stuur dan een mail naar naar info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Volg ons op Facebook