Wij zoeken vrijwilligers voor de activiteiten van 't Jeugdhuis!

We zoeken vooral enthousiastelingen die enkele keren per seizoen een activiteit willen organiseren. Meer informatie op <deze pagina>


’t Jeugdhuis

Vanaf eind oktober tot aan juni wordt er gemiddeld 1 activiteit per maand georganiseerd. Het Jeugdhuis is voor de jeugd van 10 – 15 jaar.  Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan de activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen is van harte welkom.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar altijd zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen in het Cultureel Centrum Baarle.

Wanneer het een wat kleinere activiteit is, zal de entree ca. € 1,50 bedragen. Bij grotere activiteiten ligt de prijs een beetje in verhouding tot wat we gaan doen.

Informatie voor deelnemers

Er zijn op dit moment geen jeugdhuisactiviteiten gepland

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

Tijdens het winterseizoen wordt voor de bovenbouw van de basisschool regelmatig een activiteit georganiseerd. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteedt aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat men aanwezig is bij het programma.

Volg ons op Facebook