’t Jeugdhuis

Een groep enthousiaste jeugdwerkers heeft een aantal programma’s bedacht om de jeugd van Baarle en omgeving enkele leuke vrijdagen en/of zaterdagen te laten beleven.

 ’t Jeugdhuis is voor de jeugd vanaf klas 4/groep 6 tot en met 1e klas middelbaar onderwijs. Maar, niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan de activiteiten, ook de jeugd uit de omliggende dorpen is van harte welkom.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar meestal zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen in het Cultuurcentrum Baarle.

Informatie voor deelnemers

Vrijdag 31 maart Zwemmen met ’t Jeugdhuis

Carnaval ligt al weer enkele weken achter ons. Tijdens het Confettibal ging een kleine 100 kinderen volledig uit hun dak op het leuke springkussen en uiteraard op de feestmuziek. Daarnaast waren er nog enkele bezoekers die met een mooie geldprijs naar huis zijn gegaan.

De volgende activiteit van ’t Jeugdhuis is een avondje zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Het Vennenbos in Hapert. Neem eens een kijkje op de site van Landal Vennenbos en bekijk de verschillende leuke glijbanen en waterattracties.

Het vervoer naar het zwembad willen wij per auto laten plaats vinden. Omdat de leidinggroep zelf niet over genoeg auto’s beschikt, willen wij de ouders vragen of ze eventueel tijd en zin hebben om een groep kinderen heen of terug kunnen brengen.

Wij snappen natuurlijk dat jij graag samen met je vrienden en vriendinnen aanwezig wilt zijn tijdens deze gezellige zwemavond. Je kunt je opgeven via onze site. Tijdens het opgeven kan er ook meteen aangegeven worden of iemand van de ouders kan en wil rijden.

De leiding heeft inmiddels zijn / haar zwemkleding bij elkaar gezocht, want ook de leiding heeft heel veel zin om al die glijbanen uit te testen.

In het Kort:

  • Wat: Zwemmen met ’t Jeugdhuis
  • Wanneer: vrijdag 31 maart 2023
  • Voor wie: iedereen vanaf klas 4 / groep 6 t/m de 1ste klas van de middelbare school
  • Waar: lokalen van Stichting Jeugdwerk Baarle in het CCB-gebouw
  • Tijden: 17.30 uur verzamelen in onze Jeugdhuislokalen. We verwachten rond 22:00 uur terug in Baarle te zijn.
  • Kosten: € 12,50

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk.

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

’t Jeugdhuis organiseert activiteiten voor de jeugd vanaf groep 6/klas 4 tot en met de 1e klas middelbare school.   De activiteiten worden ongeveer één maal per maand georganiseerd in de periode oktober – juni. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteed aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat je aanwezig is bij het programma.

Contact

Meld je aan  via het formulier op de pagina leidingopgaven op deze website of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.  Heb je vragen stuur dan een mail naar naar info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Volg ons op Facebook