’t Jeugdhuis

Een groep enthousiaste jeugdwerkers heeft een aantal programma’s bedacht om de jeugd van Baarle en omgeving enkele leuke vrijdagen en/of zaterdagen te laten beleven.

 ’t Jeugdhuis is voor de jeugd vanaf klas 4/groep 6 tot en met 1e klas middelbaar onderwijs. Maar, niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan de activiteiten, ook de jeugd uit de omliggende dorpen is van harte welkom.

Begin- en eindtijd is afhankelijk van de activiteit. Normaal gesproken begint de avond rond 19.00 uur en is het einde tussen 22.00 en 22.30 uur. Net zoals de activiteit de tijd bepaalt, is de plek van de activiteit natuurlijk ook afhankelijk van wat er georganiseerd wordt. Maar meestal zal de start en het einde zijn in de jeugdhuislokalen in het Cultuurcentrum Baarle.

Informatie voor deelnemers

Zaterdag 10 februari 2024– Confettibal

Op zaterdag 10 februari organiseert ’t Jeugdhuis samen met de Carnavalscommissie speciaal voor de jeugd vanaf groep 6 / klas 4 tot en met de 1ste klas van de middelbare school het knots gekke Confettibal in de aula van het Cultuurcentrum Baarle.

Voor meer informatie en inschrijven ga naar de <pagina Jeugdcarnaval>.

Informatie voor leiding, medewerkers en vrijwilligers

’t Jeugdhuis organiseert activiteiten voor de jeugd vanaf groep 6/klas 4 tot en met de 1e klas middelbare school.   De activiteiten worden ongeveer één maal per maand georganiseerd in de periode oktober – juni. Heb je zin om een keer te helpen? Je bent altijd welkom!

Wat is de taak van de Jeugdhuisleiding

De leidinggroep bepaalt het programma, bereidt de activiteit voor en zorgt uiteraard voor de uitvoering.

Hoeveel tijd kost het?

Per programma wordt er meestal één avond besteed aan voorbereiding en uiteraard wordt van de leiding verwacht dat je aanwezig is bij het programma.

Contact

Meld je aan  via het formulier op de pagina leidingopgaven op deze website of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.  Heb je vragen stuur dan een mail naar naar info@jeugdwerkbaarle.org en wij nemen contact met je op.

Volg ons op Facebook