Kinderfeestjes / fuiven

Corona maatregelen.

Met ingang van 5 oktober 2020 is voor kinderfeestjes in de ruimten van het jeugdwerk het sectorprotocol horeca van toepassing verklaard.  Dat betekent dat wij ons aan het Coronaprotocol voor de horeca moeten houden. In de praktijk is dat niet doenbaar. Om die reden zien wij ons genoodzaakt tot nader order de geplande kinderfeestjes af te gelasten en geen nieuwe aan te nemen. Indien kinderfeestjes weer mogelijk zijn zal dat via deze pagina worden gepubliceerd.

Wij betreuren het dat deze activiteiten niet kunnen doorgaan, maar de veiligheid van deelnemers en begeleiding staat voorop.


De barruimte van het Jeugdwerk kan gebruikt worden  voor kinderfeestjes of fuiven.
De feestjes zijn bedoeld voor kinderen vanaf klas 4 / groep 6 tot en met het 1e middelbaar. Voor jongere kinderen is het minder leuk, omdat er bij zo’n fuif geen programma of iets dergelijks wordt georganiseerd. De kinderen moeten zich zelf dus vermaken. Uit ervaring is gebleken dat dat niet lukt bij kinderen die jonger zijn dan / nog niet in klas  4 / groep 6 zitten.

Algemene informatie

In principe vinden deze fuiven plaats op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Op vrijdagavond kan de aanvangstijd niet eerder zijn dan 20.00 uur in verband met geluidsoverlast voor de bibliotheek, die tot 20.00 uur open is.
Een fuif geven is gezellig vanaf 20 kinderen. Echter hoe meer zielen hoe meer vreugd! Daarom zijn groepen tot 50 kinderen welkom.

Het Jeugdwerk zorgt voor:

  • Leiding achter de bar en discobar
  • Frisdrank

De ouders zorgen zelf voor:

  • chips, snoep, hapjes,…
  • Eventueel ander lekkers

Er zijn schaaltjes aanwezig om gedurende de avond het lekkers te verdelen.

Cola, Sinas, 7-up zijn de frisdranken die standaard aanwezig zijn. Indien gewenst is er, onder andere, ook Gini, Ice Tea en Jus d’orange.

Kostenindicatie

Voor gebruik lokaal, discobar e.d. vragen we een vergoeding van € 40,- euro.  Daarbij komen dan de kosten van het drinken (€ 0,70 / consumptie, wordt omgerekend naar verbruikte flessen). Meestal komen de totale kosten voor gebruik lokaal en drank voor een avond met ruim 25 kinderen op een kleine € 100,-. De betaling ontvangen wij bij voorkeur contant direct na afloop van de fuif.

Aanvragen

Wil je reserveren of informeren naar de mogelijkheden, vul onderstaand formulier in. Houd er rekening mee dat de agenda al vroegtijdig volgeboekt is.

Aanvraagformulier Kinderfeestje / fuif