De leidinggroep van de krokoklub organiseert één maal per maand een activiteit voor de kinderen van de onderbouw van de basisschool in de periode oktober tot juni. Als leiding van de Krokoklub ben je (meestal) aanwezig bij de activiteiten en je bereidt af en toe een programma voor samen met enkele anderen uit de leidinggroep.

Je wordt enthousiast als je kinderen ziet spelen, je hebt zaterdagmiddag (meestal) tijd of je kunt en wilt tijd maken en bent op de juiste momenten verantwoordelijk ingesteld. Ben je daarnaast ook nog goed in activiteiten plannen en communiceren met andere? Dan zoeken wij jou voor de Krokoklub.

Als leiding ben je (meestal) op zaterdagmiddag aanwezig van ongeveer 13.00 uur tot 17.30 uur. Je helpt mee de activiteit in goede banen te leiden en om de kinderen bezig te houden. Ook dj’en en de bardienst maken deel uit van het takenpakket. Daarnaast organiseer je een paar keer per jaar een activiteit voor de kinderen, samen met iemand anders uit de leidinggroep. Voor sommige activiteiten werk je samen met andere commissies dus communiceren is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Door middel van onderstaand formulier kun je je je aanmelden als leiding voor de Krokoklub. Wil je graag eerst nadere informatie dan kun je dat aangeven op onderstaand formulier.
Ik wil helpen als leiding bij de Krokoklub.
Ik wil graag eerst informatie ontvangen over het leiding zijn bij de Krokoklub voordat ik me aanmeld.