Via het Jeugdwerk kun je een bezoek regelen van Sinterklaas met Piet of alleen Pieten. Dit kan in Baarle en omliggende dorpen.

Wil je een bezoek van Sint en/of Piet? Vul dan onderstaand formulieren in. Na ontvangst van het formulier nemen wij binnen enkele dagen contact met je op. We bevestigen dan de aanvraag of bespreken met je de mogelijkheden. De reservering is pas definitief nadat wij die bevestigd hebben. Bezoeken van Sint en/of Piet zijn mogelijk in de periode vanaf de ontvangst van de Sint in Nederland ( ongeveer 3 weken voor Sinterklaasavond) tot en met 5 december.

Prijsindicaties:
Voor een bezoek in gezinsverband volstaat meestal een bezoek van een half uurtje. Voor een bezoek van Sint en Pieten vragen wij 35,- euro, een bezoek van alleen Pieten kost 25,- euro.  Voor bezoeken buiten Baarle rekenen wij een toeslag. Voor langere bezoeken, bezoeken aan verenigingen of buurten gelden andere tarieven, wij bespreken graag met je de mogelijkheden.

Door middel van onderstaand formulier maken we de reservering in de agenda. Kort voor het bezoek (meestal één of twee dagen tevoren) neemt een van de pieten die bij je op bezoek komt nog contact op om eventuele laatste details af te spreken.

Aanvraagformulier bezoek Sint en/of Piet

Sint en PietenAlleen Piet(en)
Vul hieronder een dag en tijdstip in. Na het ontvangst van dit formulier zullen we samen bekijken wanneer we een geschikt tijdstip kunnen vinden voor zowel u als de Sint/Pieten.
* verplicht veld