Stichting Jeugdwerk Baarle zoekt bestuurslid m/v

Als bestuurslid bij het Jeugdwerk heb je een hart voor de Baarlese jeugd. We vergaderen elke maand over de orde van de dag aan de hand van een agenda. Vanuit de vergaderingen worden actiepunten opgezet die door de bestuursleden worden opgepakt en uitgevoerd. De vergaderingen worden meestal gevoerd onder het genot van iets lekkers en ook na de vergadering wordt er gezamenlijk iets gedronken.

Jij

Je bent een open en spontane teamplayer. Je komt graag uit voor je eigen mening en verplaatst je ook gemakkelijk in andermans standpunt. Je komt niet alleen graag in contact met kinderen en jongeren, je haalt er ook voldoening uit om na te denken en te discussiëren over bestaande activiteiten, hoe die te verbeteren en hoe de continuïteit ervan te waarborgen. (Pluspunt: je bent bekend met de activiteiten van Stichting Jeugdwerk Baarle.)

Stichting Jeugdwerk Baarle

De Stichting Jeugdwerk Baarle is een organisatie die instaat voor activiteiten voor de jeugd van Baarle en omstreken. Met een 30-tal vaste ‘jeugdwerkers’ die geregeld een activiteit mee organiseren en ongeveer 250 vrijwilligers die minstens jaarlijks meehelpen tijdens activiteit, zijn we een stichting die diep in de Baarlese samenleving geworteld is. Het bestuur van het Jeugdwerk bestaat momenteel uit negen jeugdwerkers, maar er zijn nog enkele vacante zetels.

Contact

Stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org, bel naar +31(0)630155418 of stuur een privébericht via Facebook.