Stichting Jeugdwerk Baarle zoekt bestuursleden

Als bestuurslid bij het Jeugdwerk heb je een hart voor de Baarlese jeugd. We vergaderen elke maand (met uitzondering van de vakantieperiode) over de orde van de dag aan de hand van een agenda. Vanuit de vergaderingen worden actiepunten opgezet die door de bestuursleden worden opgepakt en uitgevoerd.

Jij

Je bent een open en spontane teamplayer. Je komt graag uit voor je eigen mening en verplaatst je ook gemakkelijk in andermans standpunt. Je komt niet alleen graag in contact met kinderen en jongeren, je haalt er ook voldoening uit om na te denken en te discussiëren over bestaande activiteiten, hoe die te verbeteren en hoe de continuïteit ervan te waarborgen. (Pluspunt: je bent bekend met de activiteiten van Stichting Jeugdwerk Baarle.)

Stichting Jeugdwerk Baarle

De Stichting Jeugdwerk Baarle is een organisatie die instaat voor activiteiten voor de jeugd van Baarle en omstreken. Met een groep vaste ‘jeugdwerkers’ die geregeld een activiteit mee organiseren en ongeveer 250 vrijwilligers die minstens jaarlijks meehelpen tijdens activiteit, zijn we een stichting die diep in de Baarlese samenleving geworteld is.

Het bestuur van het Jeugdwerk heeft momenteel 4 zetels vacant.

Contact

Heb je interesse om zitting te nemen in het bestuur van het Jeugdwerk of wil je nadere informatie? Stuur ons een mail (info@jeugdwerkbaarle.org of neem contact op met Jos van Beek +31 6 113 88 357 jos.van.beek@jeugdwerkbaarle.org.