De Krokoklub zoekt vrijwilligers

De leidinggroep van de krokoklub organiseert één maal per maand een activiteit voor de kinderen van de onderbouw van de basisschool in de periode oktober – juni. Als leiding van de Krokoklub ben je (meestal) aanwezig bij de activiteiten en je bereidt af en toe een programma voor samen met enkele anderen uit de leidinggroep.

Jij

Je wordt enthousiast als je kinderen ziet spelen, je hebt zaterdagmiddag (meestal) tijd of je kunt en wilt tijd maken en bent op de juiste momenten verantwoordelijk ingesteld. Ben je daarnaast ook nog goed in activiteiten plannen en communiceren met andere? Dan zoeken wij jou voor de Krokoklub.

Als leiding ben je (meestal) op zaterdagmiddag aanwezig van ongeveer 13.00 uur tot 17.30 uur. Je helpt mee de activiteit in goede banen te leiden en om de kinderen bezig te houden. Ook dj’en en de bardienst maken deel uit van het takenpakket. Daarnaast organiseer je een paar keer per jaar een activiteit voor de kinderen, samen met iemand anders uit de leidinggroep. Voor sommige activiteiten werk je samen met andere commissies dus communiceren is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

De Krokoclub

De Krokoclub organiseert één zaterdag per maand een activiteit. in de periode oktober – juni. De Krokoklub is gericht op kinderen van 5 tot 10 jaar. Meer informatie vind je op <deze pagina>.

Contact

Klinkt dit allemaal als muziek in jouw oren?

Meld je dan snel aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org en  wij nemen contact met je op.

Ik wil helpen als leiding bij de Krokoklub.
Ik wil graag eerst informatie ontvangen over het leiding zijn bij de Krokoklub voordat ik me aanmeld.