Corona-informatie – voor leiding

Corona

Corona-informatie voor leiding en medewerkers

Update 2 april 2020

Impact Coronamaatregelen op activiteitenplanning

Beste Jeugdwerkers
We zitten in een jeugdwerkseizoen dat met geen enkel voorgaand seizoen te vergelijken valt. Om de gezondheid van onze deelnemers, en die van jullie, onze vrijwilligers, te kunnen garanderen, zijn we genoodzaakt alle activiteiten tot 1 juni te annuleren.
Concreet wil dat zeggen dat de volgende activiteiten niet kunnen doorgaan.

  • Bonte Middag van de Krokoklub op zaterdag 4 april;
  • Verrassingsprogramma van de Krokoklub op zaterdag 2 mei;
  • Koningsdag op maandag 27 april;
  • Inschrijfavonden voor zomervakantieactiviteiten op dinsdag 12, woensdag 13 en maandag 18 mei (zo nodig bieden we alternatieve inschrijfmogelijkheden aan);
  • Avondvierdaagse van maandag 25 tot en met vrijdag 29 mei.

Al deze activiteiten zijn geannuleerd, behalve de Avondvierdaagse. De A4D is nu gepland van maandag 31 augusts t/m vrijdag 4 september.

De judotrainingen van Judo Baarle zijn vooralsnog geannuleerd tot 28 april. We blijven het advies van de Nederlandse Judobond opvolgen en houden er rekening mee dat de trainingen tot 1 juni niet kunnen doorgaan.

Door deze onzekerheden verspreiden we dit jaar geen zomerflyer in Baarle.

Wielerzesdaagse
We hopen dat de Wielerzesdaagse kan doorgaan en gaan door met de voorbereidingen. We zijn nu bezig met het uitwerken van een alternatief voor de inschrijfavonden voor de deelnemers.

Zomerkampen
De kampcommissie hoopt dat de zomerkampen door kunnen gaan. We gaan de voorbereidingen in gang zetten. Voor beide weken zoeken we nog leiding, we hopen dat zich nog enkele mensen zullen aanmelden.

Actuele informatie

Hebben we nieuwe of aanvullende informatie dan zal dat via dit nieuwsbericht worden gemeld.

Zorg goed voor elkaar zodat we straks weer met zijn allen kunnen genieten van de activiteiten die het Jeugdwerk organiseert.