Gezocht: commissielid jeugdcarnaval

De commissie jeugdcarnaval bereidt de jeugdcarnavalsactiviteiten voor en zorgt er voor dat ze tijdens de Carnaval goed verlopen.

Als commissielid voor het jeugdcarnaval kom je regelmatig samen in de periode voor 11 november, en daarna van december tot Carnaval. Daarnaast werk je individueel aan de verdeelde taken. Samen ben je de spil in het Jeugdcarnaval. Bij voorkeur is de commissie, naast de vergaderingen, tijdens Carnaval bij alle programma’s aanwezig. Over het algemeen zijn het middagprogramma’s. Op de vrijdag, zaterdag en maandag tijdens Carnaval zijn er echter ook avondprogramma’s. Die duren nooit langer dan tot 22.00 uur, dus kun je daarna zelf ook nog volop Carnaval vieren.

Jij

Je bent een open en spontane teamplayer. Je weet van aanpakken, komt graag uit voor je eigen mening en verplaatst je ook gemakkelijk in andermans standpunt. Je komt niet alleen graag in contact met kinderen en jongeren, je haalt er ook voldoening uit om na te denken hoe Carnaval komend jaar nog beter kan verlopen dan anders.

Jeugdcarnaval

Het Jeugdcarnaval bestaat uit een aantal activiteiten, gefaciliteerd door Stichting Jeugdwerk. Daaronder vallen o.a. de verkiezing van de Jeugdraad van 11, in de buurt van 11 november, en enkele carnavalsbals tijdens Carnaval zelf. Lees meer over de baarlese jeugdcarnaval op <deze pagina>.

Contact

Meld je aan  via onderstaand formulier of stuur een mail naar info@jeugdwerkbaarle.org.* verplicht veld

Ik wil helpen bij de voorbereidingen en organisatie van de Jeugdcarnval.
Neem contact met mij op, ik wil graag eerst nadere informatie ontvangen voordat ik mij aanmeld als commissielid.