Upstairs

Speciaal voor de jongeren vanaf de 2de klas middelbare school tot en met 15 jaar organiseert Upstairs gemiddeld 1 activiteit per maand. Niet alleen de jeugd uit Baarle mag deelnemen aan deze activiteiten, maar ook de jeugd uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom. De programma’s zullen zoveel mogelijk in overleg met de bezoekers georganiseerd gaan worden, dus spreek ons aan!

Uiteraard is het deelnamegeld afhankelijk van het programma dat georganiseerd wordt, maar het streven is om dusdanige prijzen te hanteren zodat de verschillende activiteiten voor iedereen financieel toegankelijk zijn.

Om op de hoogte te blijven van de verschillende activiteiten, gebruikt de organisatie Ons Weekblad, komt de informatie op de facebook-pagina van Upstairs te staan en is er uiteraard nog deze pagina.

Zit jij in de leeftijdsgroep waar voor Upstairs zijn activiteiten organiseert en wil je ook wel eens zo’n avond meemaken? Zorg dan dat je op de hoogte bent van de volgende activiteit en kom gewoon eens langs!

Upstairs - Informatie voor deelnemers

Upstairsweekend 2018 – 11 t/m 13 mei 2018

Het jaarlijkse weekendje komt er weer aan! Dit jaar trekken we weer eens naar onze favoriete locatie, De Nekker in Mechelen. Hier zijn we in het verleden al vaker geweest, zowel met ‘t Jeugdhuis als met Upstairs en het bevalt ons daar iedere keer weer zo goed dat we, op verzoek van velen, weer eens terug gaan.

Meer informatie en enkele foto’s vind je in de informatiebrochure, klik op de link hieronder:

Brochure Upstairsweekend 2018

In het kort

Wat: Upstairsweekend 2018
Wanneer: vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei 2018
Vertrek: Vrijdag 11 mei, 17.45 uur verzamelen in onze Jeugdhuislokalen
Aankomst: Zondag 13 mei, ca. 18:00 uur
Kosten: € 42,50.

Inschrijven

Let op: TTot en met zondag 15 april hebben de deelnemers aan het Jeugdhuisweekend 2017 of Upstairsweekend 2017 voorrang.
Inschrijven kan via https://goo.gl/forms/xyNXrReSqM0LAEu82