Zomerkampen 2022 Inschrijven

Inschrijven voor de zomerkampen 2022 kan door het invullen van het formulier op deze pagina.

Het inschrijfgeld voor een week zomerkamp bedraagt 92,50 euro.

 • Inschrijven kan alleen door het invullen van onderstaand formulier
 • Er is geen mogelijkheid om een “papieren formulier” in te vullen en in te leveren
 • Tegelijk met het indienen van het formulier dien je te betalen (dat kan via ideal, bankcontact of KBC betaalknop), volg de instructies op het formulier.
 • Lees voor het invullen eerst de toelichting hieronder
 • Na het insturen van het formulier en betaling van het inschrijfgeld krijg je van ons een bevestiging per mail.

Toelichting bij het inschrijfformulier

Gebruikt je kind medicijnen of heeft het bijzondere zorg of begeleiding nodig?

Als je kind bijzondere zorg of begeleiding nodig heeft moeten wij dat weten om je kind optimaal te kunnen begeleiden. Kruis op het formulier “ja”aan indien voor je zoon of dochter een of meer van onderstaande zaken aan de orde is:

Ouders moeten onderstaand formulier invullen indien voor hun zoon of dochter een of meer van onderstaande zaken aan de orde is:

 • De gezondheid of het gedrag van je zoon/dochter vraagt speciale zorg of aandacht, en/of;
 • gebruikt medicijnen, en/of;
 • een allergie heeft en/of;
 • een dieet volgt en/of;
 • Astma of hooikoorts heeft, en/of;
 • (soms) in bed plast

Indien je dit aankruist nemen wij contact op met de ouders om een en ander te bespreken en af te stemmen hoe wij de nodige extra zorg kunnen realiseren.

Telefoonnummers

In voorkomende gevallen moeten wij contact kunnen opnemen met de ouders. Wij bellen altijd eerst het eerst vermelde nummer. Het kan voorkomen dat dat tijdens de kampweek is voor iets dringends, wij willen hier dus graag de nummers van ouders / verzorgers waarop die ook overdag tijdens de kampweek bereikbaar zijn.

Algemene voorwaarden en privacyvoorwaarden

Door inschrijving ga je tevens akkoord met onze voorwaarden voor inschrijving inclusief het verwerken en opslaan van je persoonsgegevens. In verband met de privacywetgeving (AVG – Algemene Verordening Persoonsgegevens) zijn wij verplicht je toestemming te vragen voor het verwerken en opslaan van persoonsgegevens. Wij gebruiken de gegevens om te kunnen communiceren naar ouders en/of deelnemers en om statistische en historische gegevens over onze activiteiten bij te houden. Door je inschrijving voor een activiteit, accepteer je dat de Stichting Jeugdwerk Baarle de gegevens die je verschaft, voor onbepaalde termijn bij-houdt en gebruikt voor de vermelde doeleinden.

Meer informatie op de pagina’s <algemene  voorwaarden>  en <privacyverklaring>.

Heb je nog vragen?

Stuur een mail aan info@jeugdwerkbaarle.org. Vermeld eventueel je telefoonnummer en we nemen contact met je op.

Inschrijfformulier Zomerkampen 2022

Inschrijven voor de  zomerkampen 2022 kan door middel van onderstaand formulier. Na het insturen van het formulier en betaling krijg je een bevestiging per e-mail. Normaal gesproken ontvang je die bevestiging binnen enkele minuten. Is dit niet het geval kijk eerst in je spam map.

Het kan ook zijn dat je de bevestigingsmail niet ontvangt omdat de betaling is mislukt. Controleer eerst bij je bank of je hebt betaald. Indien je niet hebt betaald probeer dan het formulier opnieuw in te vullen en te verzenden.

Heb je wel betaald maar geen bevestigingsmail ontvangen neem dan contact met ons op per e-mail: info@jeugdwerkbaarle.org,

Let op: We maken gebruik van een Jotform formulier, door het klikken op onderstaande knop wordt je omgeleid naar de jotform website met het inschrijfformulier.